бързо отслабване в талията

Ако се стремите към бързо отслабване в талията, непременно трябва да прочетете настоящата статия. В нея ще ви разкрием как да се сдобиете с мечтаното тънко кръстче, без да се подлагате на строги диети и изтощителен спорт.

Хитринки за бързо отслабване в талията

Леки и редовни упражнения

Първото, което трябва да направите, за да имате талия на оса, е да увеличите двигателната активност. Стремете се да правите леки коремни упражнения и да се движите повече в ежедневието. Тренировката за тънка талия включва още упражнения с ластици, каране на колело и кростренажор. За постигане на оптимални резултати е нужно кардиото да се съчетае с по-силови тренировки за големите мускулни групи (крака, гърди и гръб).

Детоксикиращи сокове

Освен че ефикасно елиминират токсините от тялото, прясно изцедените сокове от цвекло, моркови с ананас и куркума или ягоди с алое вера помагат за намаляване размера на талията. За получаване на максимален ефект напитките не бива да се подслаждат.

banner

Чай от лайка

Чаят от лайка помага не само при грип и настинка, а и за тънка талия. Препоръчително е да се приема 2 пъти на ден – следобед и преди лягане. Важно е да се има предвид, че напитката увеличава своето действие, когато се пие гореща.

По-малко тестени и сладки храни

Тестените и сладките изделия са „врагове“ на тънката талия. Ето защо консумацията им трябва да бъде сведена до минимум. Добре е мястото им в менюто да бъде запълнено с плодове, зеленчуци и ядки.

Повече вода за по-бързо отслабване в талията

Поддържането на оптимален воден баланс е изпитан начин за по-тънка талия. Желателно е на ден да се пие между 1,5-2 л прясна вода. За още по-силен ефект към живителната напитка могат да се добавят няколко капки лимон. По този начин се засилва обмяната на веществата в организма и се увеличава калорийният разход.

Кисело мляко

Включването на една кофичка натурално кисело мляко в ежедневното меню е добър начин за оформянето на тънка талия. Млякото не бива да е плодово, тъй като то е богато на захар.

Още една тайна за бързо отслабване в талията

Приемът на Калорекс/Calorex® е още един доказан начин за бързо и трайно топене на мазнините в областта на талията и корема. Този 100% натурален продукт дължи безотказното си действие на комбинацията от екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект.

С Калорекс обиколката на талията и корема намалява без гладуване и странични ефекти. Продуктът се приема продължително време по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Сподели: