отслабване закуска

Често се срещат мнения, че без закуска се постига по-лесно и бързо отслабване. Трябва ли да се вярва на тези твърдения? Може ли да намалите теглото си без да се лишавате от вкусното и здравословно първо хранене за деня?

Може ли пропускането на закуска да спомогне за по-лесно отслабване?

Хората, които ежедневно приемат високо количество калории и не са достатъчно активни физически, лесно трупат излишни килограми. За да отслабнат трябва да консумират по-малко калории, отколкото изразходват. Намаляването на калориите обаче не бива да бъде за сметка на закуската. Пропускането ѝ води до повишаване на чувството за глад и опасността от преяждане при следващото хранене.

Защо не бива да пропускате закуска, ако целите здравословно отслабване?

Прескачайки сутрешното хранене, пропускате няколко важни за отслабването ползи. Проучвания показват, че намаляването на теглото и последващото му поддържане се постигат по-успешно от хората, които редовно си осигуряват здравословна закуска. Закуската носи няколко ползи за хората, стремящи се към отслабване:

banner
  • добре балансираната закуска засища и намалява нуждата от междинни хранения преди обяда. Това е важно за избягване приема на излишни калории – най-големият враг на стремящите се към отслабване.
  • засищането на глада сутрин позволява следващите хранения да са на по-малки порции. Това намалява риска от нежелано преяждане, особено вечер.
  • закуската дава енергия, която подобрява физическата производителност на тялото. Това може да се ползва много успешно от хората, които търсят повишаване на физическата активност за по-комплексно изгаряне на калории и топене на мазнини.

Как бързо, ефективно и здравословно да стопите излишните килограми?

Не вредете на тялото си като пропускате важните за деня хранения. Комбинирайте балансираната диета с повишаване на двигателната активност и прием на продукт за засилване на метаболизма и оптимизиране горенето на калории. Най-доброто, безопасно и високоефективно средство на пазара е Калорекс/Calorex®.

Калорекс е природен продукт, който спомага за намаляване на телесното тегло по естествен и безопасен начин. Продуктът съдържа две взаимно усилващи ефектите си натурални съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и хром пиколинат. Комбинацията им атакува проблемните мазнини, особено в зоната на корема и талията, повишава основната обмяна на веществата и потиска силния апетит. Приемът на Калорекс избирателно увеличава изгарянето на излишни мазнини, възпрепятства повторното им натрупване и има щадящо белтъците действие. Чрез Калорекс се постига здравословно отслабване без гладуване и йо-йо ефект. Приемът на продукта спомага за по-стриктно придържане към здравословната диета и осигурява по-висока жизненост и енергия.

Калорекс се дозира по 2 капсули, 30 минути преди хранене. Няма странични ефекти при продължителен прием.

Сподели: