затлъстяване смъртност

Опасното затлъстяване е главна причина за смъртност в света. В настоящата статия най-напред ще покажем как стоят нещата в Съединените американски щати, където проблемът със затлъстяването е изключително сериозен. После ще разкрием до какви хронични заболявания води болестното състояние и как може да се намали здравният риск.

Много от случаите на смъртност в САЩ се дължат на затлъстяване

През последните 30 години около 20% (1 на всеки 5) от смъртните случаите в САЩ са били в резултат от наднорменото тегло и свързаните с него заболявания. Наблюдава се тревожна тенденция на увеличаване на децата, страдащи от затлъстяване. Специалистите са сериозно обезпокоени, тъй като след време ще се стигне до значително нарастване на хората с хронични заболявания. Най-разпространени се очаква да бъдат двете основни усложнения на затлъстяването:

  • захарен диабет тип 2 (неинсулинозависим диабет или диабет на средната възраст)
  • хипертония (хронично високо кръвно налягане)

Сред най-страшните прогнози е, че до средата на века всеки трети по света ще е диабетик или ще има високо кръвно налягане.

banner

Постигане и поддържане на здравословно тегло – единственият начин за намаляване на високата смъртност, свързана със затлъстяване

Днес повече от всякога е актуален въпросът за борбата с епидемията от затлъстяване. За да се свалят излишните килограми и да се влезе в добра форма е необходимо придържане към здравословен хранителен режим и включване на повече спорт в ежедневието. За усилване на ефекта от диетата и спорта е силно препоръчително да се осигури прием на висококачествен природен продукт за горене на излишните мазнини в тялото.

Природният убиец на мазнини

Водещи специалисти по хранене и диететика у нас препоръчват на хората със затлъстяване да се доверят на Калорекс/Calorex®, за да влязат във форма. Този природен продукт от фамилия Калорекс е специално разработен, за да топи излишните мастни натрупвания в организма, като едновременно с това щади белтъчините. Положителните резултати от Калорекс са особено видими в областта на корема и талията.

Действието на продукта се дължи на уникалната му формула. Всяка капсула на Калорекс съчетава силата на екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Всяка една от съставките има отношение към топенето на мазнините. Заедно допълват и усилват ефекта си.

Калорекс е не само ефективен, но и напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост и е подходящ за продължителна употреба. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Наличен е в сайта www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптечната мрежа в страната.

Сподели: