как да отслабна здравословно

„Как да отслабна здравословно?“ е въпрос, който си задават десетки хора със затлъстяване. Ако и вие сте сред тях, не пропускайте настоящата статия. От нея ще разберете как да се разделите с излишните килограми, без да рискувате здравето си.

Ето отговорът на питането „Как да отслабна здравословно?“

За постигане на здравословно тегло диетолозите препоръчват комплексна терапия. Тя включва редовна физическа активност и балансиран хранителен режим.

За да са ефективни упражненията, те трябва да са съобразени с възрастта и общото състояние на отслабващия. Не бива да са трудни и прекалено натоварващи. Добре е да се изпълняват както кардио, така и силови тренировки. Почивката е също толкова важна, колкото и тренировъчния процес.

banner

По отношение на храненето специалистите са категорични, че не бива да се спазват екстремни диети

Много по-задоволителен ефект се наблюдава при балансираното хранене. Ежедневното меню трябва да включва повече храни с нисък гликемичен индекс. Примери за такива са пълнозърнестите продукти, бобовите растения, морковите, доматите, кафявият ориз, ябълките, крушите, цитрусите, яйцата, рибата.

Всички изброени продукти регулират нивата на кръвната захар и повишават усвояването на мазнините от организма. Спомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола, респективно понижават опасността от диабет тип 2 и сърдечно-съдови заболявания. Намаляват апетита и стимулират отделянето на хормона глюкагон-подобен пептид 1, чиито концентрации в кръвта повишават чувството на ситост.

Изпитани природни средства, които правят излишен въпроса: „Как да отслабна здравословно?”

В лицето на Калорекс/Calorex® и Калорекс Апетин/Calorex® Apetin ще намерите верни съюзници за здравословно и ефикасно отслабване.

Калорекс увеличава изгарянето на излишните мазнини и намалява тяхното образуване, като едновременно с това щади белтъчините. В допълнение увеличава основната обмяна на веществата и потиска апетита. Продуктът дължи действието си на рационалната комбинация от биологично активната форма на хром и екстрактът от тропическия плод Гарциния камбоджа.

Приемът на Калорекс Апетин е най-добрият начин за контрол над апетита

Всяка капсула Калорекс Апетин съдържа 700 mg стандартизирана пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Калорекс Апетин стимулира двата пептидни хормона – холецистокинин и глюкагон-подобен пептид. Така създава още по-силно чувство за ситост, предпазва от излишен прием на калории и регулира телесното тегло. С негова помощ количеството на приетата храна намалява наполовина. Калорекс Апетин е подходящ както за старт на отслабването, така и за поддържане на завоюваните килограми.

Освен че са ефективни, Калорекс и Калорекс Апетин са напълно безопасни

Имат отлична поносимост и са подходящи за продължителен прием. Налични са в аптечната мрежа, в специализираните магазини „Здраве и природа“ и в онлайн магазин МоМо на адрес www.momo.bg. Цената е достъпна, а ефектът – гарантиран!

Сподели: