как да влезем във форма

„Как да влезем във форма?” е въпрос, който всички сме си задавали в определен период от живота. За да мотивираме повече хора да започнат мечтаната промяна, сме подготвили днешната статия.

Как да влезем във форма – 4 съвета за отслабване за начинаещи

Намерете мотивация за повече движение

Ако водите заседнал начин на живот, вероятно вече усещате негативните последици от слабата физическа активност. За да надделее желанието ви за промяна над установените навици, се постарайте да откриете активност, която да вършите с удоволствие. Можете да стартирате с по-дълги разходки или упражнения у дома. Те ще ви покажат есенциалното значение на движението и как то е един от най-добрите начини за подобряване на физическото и менталното здраве.

Обърнете внимание на хранителните си навици

За да влезете в добра форма и да я поддържате, обърнете внимание на две основни неща – какви храни присъстват в менюто ви и колко калории дневно консумирате. Ако не следите ежедневния си прием е много вероятно да консумирате повече калории, отколкото тялото гори. Това е причината да не можете да свалите излишните килограми. Постоянната умора и липсата на енергия е сигнал, че прекалявате с нездравословните храни.

banner

Постарайте се да консумирате повече сурови храни – ядки, необработени зеленчуци и плодове, които да заменят пакетираните лакомства. Следете дали във всяко ваше хранене присъстват протеини – крехко месо, яйца, извара. Белтъците ще ви държат сити, ще ви дадат енергия и ще ви помогнат да изгорите повече мазнини.

Дайте приоритет на добрия сън

Влизане във форма чрез най-приятната за мнозина „активност” –съня? Да, звучи абсурдно, но е факт! Всички трениращи знаят, колко е важен добрият сън за физическото и психическото здраве. И науката също подкрепя тези твърдения. Качествената нощна отмора повишава енергията и работоспособността, подпомага паметта и концентрацията, и подобрява настроението. Липсата на достатъчно часове за сън повишава инсулиновата резистентност. По този начин нараства рискът от развитие на диабет и се увеличава апетитът за нездравословни храни. В допълнение, прекаленото време за сън повишава опасността от затлъстяване и изпадане в депресивни състояния.

Как да влезем във форма – финалната стъпка е да заложите на ефективна подкрепа

Не се колебайте и подкрепете мисията си по отслабване – постигнете по-бързи и високи резултати с Калорекс/Calorex®.

Калорекс представлява изцяло природен продукт за здравословно отслабване, изгаряне на мазнините и намаляване на силния апетит. Дължи безотказното си действие на комбинацията от естествени съставки – хидроксицитрат и биологично активна форма на хром. Те действат в синхрон за редуциране на излишните килограми, забързване на метаболизма и влизане в мечтаната форма. В комбинация със здравословен режим на хранене и подходяща физическа активност, Калорекс повишава многократно ефекта на приложените методи за сваляне на натрупаното тегло. Освен че е високоефективен, Калорекс е и напълно безопасен за здравето. Може да се приема продължително време, като е идеално допълнение към здравословния начин на живот.

Сподели: