Как да подпомогнем волята за здравословни промени при хора с наднормено тегло и затлъстяване?

Най-ефективните начини за подпомагане на волята при понижаване на теглото са синтетичните лекарства и природните продукти. Поради някои странични реакции синтетичните лекарства се използват краткосрочно и под строг лекарски контрол. Природните продукти са за предпочитане, заради безопасността си при продължителна употреба. Някои от природните екстракти имат убедителни научни доказателства по отношение на ефективонст, както и богат клиничен опит.

С доказан ефект по отношение на синтеза и разграждането на мазнини е комбинацията от хидроксицитрат и биологичноактивна форма на хром. Ако към тях се добави пиноленова киселина, резултатът ще бъде потиснат, апетит.

Затова е уместно да се комбинират няколко продукта. Не бива обаче да се прекалява, защото те ще трябва да се приемат ежедневно и продължително до постигане на ефект. Затова е необходимо да се изберат подходящите продукти и да се стартира – най-често с два. След постигането на желания резултат, се преминава към друга комбинация в зависимост от целта.

borola

Може също да харесате

guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
Share This