Какво представлява Саlогех Apetin?

Саlогех Apetin е нов продукт от фамилия Саlогех за потискане на апетита. Активната съставка е пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Той расте в планините на Корея, Япония, Сибир и Манджурия и ядките му имат 40 пъти повече пиноленова киселина, отколкото други борови ядки. Всяка течна капсула Саlогех Apetin съдържа 700 mg стандартизирана пиноленова киселина.

Как действа Саlогех Apetin?

Хормоните играят съществена роля в регулирането на Апетита. Те информират мозъка за чувството на глад. Саloгех Apetin стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са – холецисто-кинин [ССК] и глюкагон подобен пептид 1 [GLP1]. Те създават чувство на ситост и предпазват от излишен прием на калории.

Защо Саlогех Apetin е толкова специален?

Саlогех Apetin е 100% на растителна основа и е различен от другите препарати по качеството на съставката и фармацевтичната си форма. Той се прицелва директно кьм проблема затлъстяване и е единственият разработен, патентован и научно доказан за потискане на Апетита. На пазара днес няма друг продукт, който да стимулира производството на ССК и GPL1 – обективните индикатори за ситост. Процесът на стандар­тизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Саlогех Apetin. Фармацевтична форма Solucaps [течни капсули] е уникална за­пазена марка на БОРОЛА за бързо и цялостно усвояване на продукта.

Кога да приемаме Саlогех Apetin?

Препоръчва се за потискане на апетита и регулиране на телесното тегло. Може да се използва и при нормално тегло за намаляване на апетита.

Как да приемаме Саlогех Apetin?

Той може да бъде приеман преди или между храненията. Обикновено дозировката варира от 3 до 6 Solucaps дневно и може да се приема продължително време.
За намаляване количеството храна по време на основното хранене – по 1 Solucaps 3 пъти дневно, 1 час преди ядене.
За намаляване приема на допълнителна храна между основ­ните хранения – по 1 Solucaps 3 пъти дневно между храненията.

Има ли нежелани ефекти?

Саlогех Apetin е 100% природен продукт и е практически безвре­ден. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване, при Саlогех Apetin не се наблюдават нежелани реакции. Няма противо­показания. Много добра поносимост и при продължителна употреба.

Как да постигнем максимален ефект с Саlогех Apetin?

Необходима е цялостна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и потискане на апетита с Саlогех Apetin. Препара­тът може да се комбинира и с други продукти от фамилия Саlогех.

Доказани резултати и нови възможности

Саlогех Apetin намалява приема на калории по естествен начин и е научно доказано средство за потискане на апетита. Скоро науката открити многоброй­ните механизми, по които Саlогех Apetin действа в организма. Ето какво показват резултатите при сравнително, рандомизирано,
двойно сляпо, крос-овър проучване с продукта. Тридесет минути след приемане на пиноленова киселина, участвалите в проучва­нето съобщават за значително намалено желание за ядене, в сравнение с приемалите зехтин или плацебо.

В рамките до половин или един час, пиноленовата киселина значително е увеличила количеството на хормоните ССК и GPL1 в кръвта. При смилане на храната в червата, тези естествени хормони, потискащи апе­тита, се освобождават, като намаляват желанието за прием на повече храна. ССК се освобождава в кръвта в отговор присъс­твието на мазнини или белтъци в дванадесетопръстника. GPL1 се освобождава в отговор наличието на въглехидратите или ма­знините в долната част на тънкото черво. Чрез повишаване на нивата им Саlогех Apetin създава усещане за ситост и ефек­тивно намалява излишния прием на калории.

Научните проучвания доказаха, че Саlогех Apetin значително повишава ССК и GPL1 и така:

  • потиска желанието за ядене
  • създава чувство на ситост
  • намалява количеството храна при основното хранене
  • намалява допълнителния прием на храна между храненията

Саloгех Apetin е търговска марка на фирма БОРОЛА. Продуктът е произведен вьв Франция, в съответствие с най-високите изисквания на добрата производствена практика.

Саlorex Apetin е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място, при температура пoд 30°С. Де не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
Share This