Какво представлява Калорекс КЛА?

Калорекс КЛА е новият препарат от групата на Калорекс, който има благоприятен ефект при наднормено тегло и метаболизма на организма. Калорекс КЛА представлява конюгирана линолова киселина (КЛА). Всяка solucaps съдържа 500 mg стандартизирана конюгирана линолова киселина (КЛА).

Защо Калорекс КЛА e толкова специален?

Калорекс КЛА се различава от другите препарати по качеството на съставката и фармацевтичната форма. Съставката е висококачествена и стандартизирана. Процесът на стандартизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Калорекс КЛА. Фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули) е запазена марка на фирма БОРОЛА. Тази форма позволява бързото и цялостно усвояване на активната съставка.

Как действа Калорекс КЛА?

Проведени са многобройни проучвания за установяване механизма на действие на КЛА.
Той понижава нивото на телесните мазнини и помага в борбата с наднорменото тегло (Riserus U 2001). Калорекс КЛА постига този ефект по 3 начина: потиска усвояването на мазнините, ускорява метаболизма на организма и повишава изразходването на енергия по време на сън (West DB 1998). Калорекс КЛА действа на ензимно ниво и не позволява натрупване на мазнини в мастните клетки.

Така КЛА превръща голямата мастна клетка в миниатюрна и поддържа малкия й размер, понижава нивото на лошия холестерол и риска от атеросклероза (Nicolosi RJ 1997), има способност да стабилизира нивото на кръвната захар (Houseknechl KL 1998) и е особено полезен при диабет и метаболитен синдром. Освен това Калорекс КЛА оказва благоприятен ефект при хранителна алергия (Sugano M 1998) и при редица ракови заболявания (Mc Donald HB 2000).
Calorex CLA e търговска марка на фирма БОРОЛА.
Продуктът е произведен във Франция, в съответствие с най-високите изисквания на Добрата производствена практика.
Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.
Calorex CLA е хранителна добавка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
Share This