Калорекс

На Коледа и Нова година традиционно масите са отрупани с богато и вкусно меню – сърми, баници, баклави, питки, вкусни пържоли, капами…Кой ли не се изкушава да опита от всяко ястие? Неусетно прекаляваяме с количеството на поетата храна. Резултатът са няколко килограма в повече и неприятни паласки. Как най-лесно и ефективно да изгорим натрупаните мазнини? Как да се отървем от излишното тегло? Вместо да се подлагаме на диети със съмнителен ефект или пък на мъчително гладуване нека се обърнем за съвет към диетолозите.

Големите капацитети в областта на храненето и диетиката казват: “Яжте за да отслабнете”. Толкова е хубаво, че чак не ни се вярва. Но те са категорични – за да имаме успех, трябва да кажем стоп на безсмислените хаотчини диети след празниците, на съмнителните хапчета и на мрачният си негативизъм, че натрупаните омразни тлъстинки са по – силни от нас. Да повярваме в науката и нейните постижения за разработването на иновативни продукти, които ще ни помогнат да редуцираме теглото си без да гладуваме и без опасност от йо – йо ефект, който обезсмисля всичко.

Техният избор е Калорекс – природен продукт за трайно и здравословно понижаване на теглото без гладуване и вредни странични действия върху организма. Особено ефективен е при хора, които имат натрупване на мазнини в областта на корема и талията. Калорекс е комбинация от две взаимнопотенциращи се природни съставки – екстракт от Garcinia Cambogia (хидроксицитрат) и хром пиколинат. Проучванията показват, че тяхната комбинация има потенциращ ефект и повишава три пъти успеха за намаляване на теглото в сравненеие с прилагането само на диета. След прилагането на Калорекс в продължение на осем седмици теглото намалява с над 5 кг, а само с диета – 2 кг.

Калорекс е 100% природен продукт и е практически безвреден. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване и извличане на мазнини при него не се наблюдават нежелани ефекти. Приема се по 1 капсула два пъти дневно, половин час преди хранене.

Сподели: