Фамилия Калорекс

Ако сте успяли да се справите с най-трудната задача – достигането на здравословните килограми и мислите, че с това усилията приключват, се лъжете. Нужно е от тук нататък да се постараете да задържите тези стойности, като не позволявате възвръщането на предишните килограми.
За щастие имате верен помощник, който ще ви подпомага през този също нелек период.

Това са продуктите от Фамилия Калорекс – Калорекс Апетин и Калорекс Кла. Как двата продукта Ви помагат да запазите идеалното тегло?

Действието им е насочено в два аспекта – да се запази хараненето с по-малки количества и да се поддържа обема на мастните клетки малък. Храненето с малки порции се запазва с пиноленова киселина – активната съставка на Калорекс Апетин. Тя потиска апетита по физиологичен механизъм, и чрез нея се постига бързо чувство на засищане и се предотвратява прехранването.

По отношение на размера на мастната клетка може да се каже, че когато постигнем отслабване ние не намаляваме броя на мастните клетки, а просто ги изпразваме. Ето защо след това са необходими съставки, които да поддържат намаления обем на мастната клетка. Това е и основното действие на конюгираната линолова киселина в Калорекс Кла.

Калорекс Апетин и Калорекс са необходими и предназначени за всеки, който е успял да постигне намаляване на килограмите и се стреми да задържи този оптимален резултат. Тъй като е известно, че запазването на теглото след диета е по-трудно, отколкото самото отслабване.

Сподели: