красиви бедра

Красиви бедра, коя жена не мечтае за тях? Слънцето вече грее жарко, обличате любимата рокля и бедрата ви за на фокус. За всяка от вас, която иска да усъвършенства тази част от тялото си – ние сме на помощ.

Стъпките, с които ще постигнете красиви бедра

Предполагаме искате женствени форми, нали? За постигането на тази цел, най-добре е да тренирате интензивно и то само с няколко повторения – 1 до 3 серии на упражнения. При 1-ва серия правите 10 повторения, при 2-ра серия правите 8 повторения и при 3-та серия, 6 повторения. Правете почивки по минута между сериите. Подбирайте упражненията така, че да усещате напрежение в мускулите си.

Естествено, за да постигнете красиви бедра, първо, ако имате излишни килограми – трябва да ги свалите, а с това и да укрепите мускулите на бедрата. Освен тренировки, стремете се да изминавате повече разстояния пеш или с велосипед. Винаги избирайте стълбите, вместо асансьора или ескалатора.

banner

Нека споменем нещо и за целулита – вдлъбнатинките по краката са в резултат на слаба съединителна тъкан. Ето защо е важно да ги предотвратите с комбинация от упражнения и балансирана диета.

Упражненията за красиви бедра, които да опитате

В следващите редове ще ви разкрием най-ефективните упражнения за отслабване и красиви бедра, които може да изпълнявате и у дома.

Клек – доброто старо и познато упражнение за крака и дупе. То укрепва седалищните мускули и предната част на бедрата. Поставете краката си на ширината на бедрата и спуснете задните си части, докато бедрата ви станат успоредни с пода. Задръжте така 3 секунди, след което се върнете в първоначалната си позиция.

Затворете бедрата – с това упражнение ще укрепнете вътрешната част на бедрата си. Седнете на стол, а след това се наведете леко напред, притискайки предмишниците си между отворените крака. Използвайте ръцете си, за да упражните външен натиск върху вътрешната страна на бедрата и натискайте. Задръжте така няколко секунди, след което отпуснете.

Повдигнете краката в изправено положение – с това упражнение тренирате глутеусите и абдукторите. Заемете леко приклекнало положение и преместете тежестта си върху десния крак. Повдигайте бавно левия крак, леко свит до височината на кръста. След това го спуснете бавно. Ако се чувствате леко нестабилни в позиция на един крак, първоначално може да се подпирате леко на стена. След време трябва да можете да правите упражнението със свободна ръка. Това също насърчава баланса.

Изпънете краката назад – застанете в легнало положение, по корем. Сега се изправете и се задръжте само на двете си ръце, и единия крак. Другия – изпънете назад и задръжте в това положение. И така, колкото пъти е необходимо.

Обувайте маратонките и излезте навън – по стъпалата! Да, това си заслужава, защото бягането или енергичното тичане по стълби тренира всички мускули на краката ви за красиви бедра. Използвайте по-голямо стъпало или бордюр за скоковете с два крака. Приземявайте се възможно най-леко, а с напредване на времето – увеличавайте и темпото.

Ако изпълнявате всяко от тези упражнения, в комбинация с добър хранителен режим и правилен продукт – красивите бедра няма да са просто мечта, а реалност. Захващайте се за работа!

По-красиви бедра за по-кратко време – нека го направим заедно!

Насърчете тялото си в правилната посока при борбата с килограмите. Специалистите в България препоръчват прием на Калорекс / Calorex® като средство за засилване на метаболизма и по-лесно изгаряне на мазнините. Това е изцяло натурален продукт, който е с най-високо качество и благодарение на комбинацията си от екстракт от Гарциния Камбоджа и биологично активна форма на хром (хром пиколинат), подпомага всички процеси при отслабване. Освен това, той съдейства за понижаване на триглицеридите в кръвта, повлиява благоприятно нивата на кръвната захар и понижава холестерола. Освен всичко е и на невероятна цена. Ако се нуждаете от съдействие относно борбата с килограмите – то нашите специалисти са тук, при които може да заявите онлайн консултация още сега!

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и онлайн в сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: