наднормено тегло болка в ставите

Упоритото наднормено тегло е фактор, който усилва неприятната болка в ставите при артрит. Това обаче не е всичко! Излишните килограми са главна причина за забавяне или дори липса на отговор от страна на организма към назначената терапия срещу възпалителното ставно заболяване. Вижте каква е причината за това!

Ето защо опасното наднормено тегло води до усилване на неприятната болка в ставите при артрит и пречи на терапията на възпалителното заболяване на ставите

Специалистите изтъкват две основни причини, поради които наднорменото тегло усилва ставната болка и възпрепятства терапията на артрит. Първата е, че излишните килограми натоварват ставите. Втората, че компрометират действието на лекарствата, предписвани за лечение на артрит.

Справяне с упоритото наднормено тегло – важна стъпка за намаляване на неприятната болка в ставите при артрит

Стриктното придържане към назначената терапия е най-важна стъпка за успешното справяне с болката при артрит. Втората, също толкова важна стъпка, е предприемането на своевременни мерки за нормализиране на теглото. Поради това призивът на специалистите към хората, които искат да преборят успешно артрита, е насочен към сваляне на излишните килограми. Това важи с изключителна сила за хората с индекс на телесна маса (ИТМ) над 25. Предвид факта, че в последните десетилетия наднорменото тегло придобива епидемични размери, броят на хората с ИТМ над 25 непрекъснато се увеличава. Това налага да се даде повече гласност на начините за здравословно отслабване.

banner

Доказано природно средство за справяне с упоритото наднормено тегло, което е в помощ на страдащите от болка в ставите при артрит

Всеки, страдащ от артрит, може окаже положително въздействие върху ставната болка, като се довери на Калорекс/Calorex®. Този висококачествен природен продукт от фамилия Калорекс е истински „убиец“ на излишните мазнини в тялото. Ефектът е най-забележим в коремната област и талията.

Благотворният ефект на Калорекс върху теглото се дължи на уникалната му формула. Всяка капсула Калорекс съчетава силата на екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Всяка една от съставките допринася за редуциране на телесното тегло. Двете заедно взаимно допълват и усилват действието си.

Хидроксицитратът намалява количеството мазнини в организма, като увеличава тяхното изгаряне и потиска образуването им. В допълнение понижава нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта.

Хром пиколинатът има ключова роля при метаболизма на мазнините и въглехидратите. Освен това е незаменим коректор на инсулина.

Калорекс е не само ефективен, но и напълно безопасен

Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост дори при продължителен прием. Дозира се по 2 капсули, 30 минути преди хранене. За постигане на оптимални резултати е желателно приемът на Калорекс да се съчетае със здравословна диета и повече движение.

Сподели: