Отслабването е по-лесно с Калорекс

Излишните килограми в комбинация с понатрупалите се години могат да са причина за множество здравословни проблеми, обобщени от докторите като метаболитен синдром.
За да се сдобиете с тази диагноза трябва да имате увеличена обиколка на талията, повишено кръвно налягане, увеличено ниво на глюкозата и нарушен мастен баланс – повече “лош” и по-малко “добър” холестерол.
Повечето жени в зряла възраст покриват част от тези критерии, особено затлъстяването около корема и талията. Според лекарите най-важното е точно това – да не се изпусне обиколката на талията да мине 80 см, защото точно натрупващите се там тлъстини обвиват вътрешните и външните органи и причиняват останалите здравни проблеми. При такива хора има два пъти по-висока сърдечно-съдова смъртност, три пъти по-висок риск от сърдечен инфаркт или мозъчен инсулт и пет пъти по-висок риск от развитие на захарен диабет тип 2 в сравнение с останалите. В такива случаи, отслабването според специалистите, е задължително. Повечето от тях са на мнение, че през лятото се отслабва по-лесно и препоръчват като изключително подходящ приемът на природния продукт Калорекс. Калорекс подпомага процеса на понижаване на телесното тегло като атакува именно проблемните мазнини около корема и талията, увеличава изгарянето им, потиска апетита и ускорява обмяната. По този начин Калорекс намалява телесното тегло, нивата на кръвната захар, холестерола и кръвното налягане.

Освен това с Калорекс се отслабва без да е необходимо да се гладува. Просто 2-3 пъти дневно, половин час преди хранене се пие по 1 капсула.

Сподели: