Калорекс - активен подход за отслабване

Факт е, че в студените месеци се отслабва адски трудно. Но пролетта вече нетърпеливо тропа на вратата. За да не правим грешки, които да заплатим със здравето си, в стремежа спешно да отслабнем е нужно да помислим как да свалим излишните килограми по безопасен начин.

[title text=”Откъде да започнем?”]
Добре е да спрем с гладуванията, диетите и употребата на съмнителни хапчета. Нека обуздаем и мрачния си негативизъм, че омразните тлъстини са по-силни от нас.
Трябва да повярваме в науката и нейните постижения в разработването на ефективни и безопасни продукти за контрол над теглото. Подходящият продукт не бива да ни подлага на глад, здравословни рискове и йо – йо ефект, който обезсмисля всичко.

Природният продукт за отслабване – Калорекс отговаря на тези условия. Той спомага за трайно и здравословно понижаване на теглото без гладуване и вредни странични ефекти върху организма. Калорекс регулира по естествен път наднорменото тегло. Намалява образуването на мазнини и избирателно увеличава изгарянето им, щади белтъчините, потиска апетита и увеличава основната обмяна. Действието му се дължи на комбинацията на двете взаимно потенциращи ефекта си съставки – хидроксицитрат и биологично-активна форма на хром.

Калорекс е особено ефективен при хора, които имат натрупване на мазнини в областта на корема и талията.

Сподели: