отслабване без диета

Отслабване без диета звучи като химера, но е напълно възможно. Не пропускайте следващите редове, за да разберете как може да се постигне.

Няколко хитрини за отслабване без диета

Вода след ставане

Пиенето на чаша вода веднага след ставане е един от изпитаните трикове за сваляне на тегло, без да се налагат рестрикции в храненето. По този начин тялото едновременно се хидратира и се стимулира изхвърлянето на токсини от организма. За постигане на оптимален ефект живителната течност трябва да се приема през целия ден.

Нахут в салатата – малка тайна за отслабване без диета

Прибавянето на 80 г нахут в салатата е хитър начин за отслабване без прибягване до диети. Вкусното бобово растение е богато на протеини и бедно на мазнини. Чрез него се увеличава хранителната стойност на салатата и организмът е сит за по-дълго време.

banner

Следобедна закуска

Хапването на лека следобедна закуска към 15:00 ч. помага да се засити гладът и да не се прекалява с яденето вечер. Това е предпоставка за подобряване на теглото и приближаване към мечтаната фигура.

Ябълка преди хранене

Експерти от Австралийското дружество за лечение и превенция на затлъстяването установяват, че мнозинството от хората с наднормено тегло приемат нужните калории за деня за около 20 минути. С цел намаляване калорийния прием и редуциране на апетита те приканват преди хранене да се хапне една ябълка, нарязана на малки парчета.

Зеленчуци с паста вместо паста със зеленчуци

Промяната в съотношението между тези два продукта съвсем не е случайна. Добавянето на повече зеленчуци в пастата способства за по-бързо засищане и намалява дневния хранителен прием с до 300 калории.

Авокадо вместо масло

Замяната на маслото с авокадо е добра идея за влизане във форма без диета. Намазана върху тоста, тази суперхрана доставя на организма „добри“ мазнини и го държи сит по-дълго време.

Домашно приготвена храна

Храната, приготвена вкъщи, е много по-здравословна от тази от топлата витрина в близкия магазин. Освен това тя намалява риска от затлъстяване с 26%. Ето защо специалистите по хранене и диететика препоръчват да се заложи на нея.

Отслабване без диета с изпитан природен продукт

Все повече диетолози препоръчват на хората, поели по пътя на отслабване без диета, да се доверят на Калорекс/Calorex®, за да се разделят с излишните килограми без драми. Този изцяло природен продукт осигурява безопасно редуциране на теглото. Избирателно увеличава изгарянето на мазнините и се отличава с щадящо белтъчините действие. Потиска апетита и дава мощен тласък на метаболизма. Благотворният ефект на Калорекс се дължи на рационалната му формула, съчетала в едно екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат).

Калорекс е напълно безвреден, има отлична поносимост и е подходящ за продължителна употреба.

Сподели: