съвети за отслабване

В следващите редове ще дадем едни от най-добрите съвети за отслабване. Те ще са от полза на всеки, който желае да се раздели лесно и безопасно с излишните килограми.

Някой от най-полезните съвети за отслабване

Откажете се от гледането на телевизия, докато се храните

Гледането на телевизия по време на хранене почти винаги води до преяждане. Освен това телевизионните реклами на чипсове, бонбони, вафли, сладоледи и други сладки и солени изкушения ви тласкат към консумирането им. Това също затруднява и забавя процеса на отслабване.

Понижете стреса

Когато организмът е в стрес, той отделя повече кортизол. Високите нива на този хормон в тялото водят до по-бързо изчерпване на запасите от глюкоза. В резултат се увеличава гладът за сладко и мазно, което сериозно затруднява отслабването. Високите нива на кортизол съдействат още за натрупване на мазнини в клетките, което на свой ред провокира появата на затлъстяване.

banner

Спете достатъчно

Доказано е, че ако човек си осигури само един час повече сън на ден, той ще понижи апетита си и ще успее да отслабне с 6 кг за една година. Ето защо сънят не бива да се пренебрегва.

Бъдете мотивирани и вярвайте, че ще отслабнете

Невъзможно е да преборите излишните килограми, ако ви липсват мотивация и увереност в положителния изход от ситуацията. Ако си мислите, че няма да отслабнете, то вероятността това да се случи е голяма. Именно поради това съветът на специалистите е да вярвате в собствените си способности и да преследвате целта си докарай.

Доказаният начин за повишаване на ефекта от спазването на посочените съвети за отслабване

Все повече специалисти препоръчват на своите пациенти с наднормено тегло и затлъстяване да се доверят на Калорекс/Calorex®, за да отслабнат здравословно. Този висококачествен природен продукт от фамилия Калорекс съдържа оптимално количество стандартизиран екстракт от плодовете на Гарциния камбоджия (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. В резултат повишават разграждането на мазнините, понижават синтеза им, потискат апетита, ускоряват метаболизма и щадят белтъчините. Доказано е, че приемът на Калорекс повишава три пъти успеха на отслабващия в сравнение с прилагането само на диета. Освен че е ефективен продуктът е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост и е подходящ за продължителен прием. Дозира се по 2 капсули, 30 минути преди хранене. Калорекс може да се открие онлайн в сайта www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптеките в страната. Цената е достъпна, а ефектът – гарантиран!

Сподели: