отслабване на корема

Колко ли хора се стремят към отслабване на корема? Упоритото присъствие на омразните тлъстинки в тази област е способно да изнерви и доведе до отчаяние дори и най-търпеливите по природа хора. Да не говорим колко неприятна е гледката, когато тези дефекти, не могат да се скрият и с помощта на внимателно подбирани дрехи. Освен, че са естетически непривлекателни коремните мазнини се свързват и с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания, високи нива на кръвна захар и високо кръвно налягане.
Познати са какви ли не средства за тяхното елиминиране – от правенето на множество коремни преси до спазването на драконови диети. И въпреки всичко тези методи не гарантират постигането на така силно желания ефект.

Кой е най-ефективният начин да постигнем отслабване на корема?

Отслабването на корема може да бъде изключително трудно особено за хората, които са предразположени към натрупване на мазнини точно в тази област.
Според испански учени и техни колеги от Харвард съществува едно изключително полезно средство за справяне с мазнините около корема. Колкото и невероятно да звучи то се състои в приема на точно определени храни – тези, които включват в състава си мононенаситени мазнини. Доказано е, че те до голяма степен спомагат за отслабване на корема. Такива храни са авокадото, орехите, зехтина, маслините, фъстъченото масло и др. Освен това, ако в основното меню включим тези храни не само ще успеем да постигнем отслабване на корема, но и ще постигнем забележително подобрение в здравословно отношение.

Колкото и невероятно да звучи отслабване на коема може да се постигне и чрез ограничаване на нивата на стреса. Причината е, че хормона кортизол, който се произвежда когато сме под стрес помага на мазнините да се “настанят” около корема. Ето защо, ако искате да постигнете още по-ефективно отслабване на корема е добре да избягвате напрежението и да си осигурите емоционален комфорт на работа и вкъщи.

Друг доказан метод за постигане на ефективно отслабване на корема е употребата на природния продукт Калорекс. Калорекс съдържа екстракт от Гарциния камбоджия и биологичноактивна форма на хром, за които е доказано, че притежават способността да изгарят избирателно мазнините точно в най-проблемната за много хора област – корема. Тъй като Калорекс съдържа две напълно естествени съставки, той е напълно безопасен при продължителна употреба.

Сподели: