отслабване у дома

Не е нужно социалната изолация заради коронавируса да спира прогреса ви – продължете мисията си по отслабване у дома!

Съвети за ефективно отслабване у дома по време на социална изолация

Придържайте се към хранителния си режим

Прекарването на повече време у дома може да ви изкуши да нарушите режима си с нездравословни храни. Еднократното прегрешение обаче, не бива да се превръща в навик, който да провали отслабването ви. Когато пазарувате, купувайте само присъстващите в диетата ви храни. Не се презапасявайте излишно. Така има вероятност да започнете да консумирате по-големи количества храна и да натрупате обратно изгубените килограми. Ако ви се хапва нещо сладко – изберете черен шоколад, сурови какаови зърна, фурми или протеинов бар.

Не попадайте в капана на емоционалното хранене

По време на социалната изолация може да изпитате негативни емоции – гняв, страх, тъга, самота, скука. Те не бива да стават повод за неконтролируемо преяждане. Опитайте се да се справите конструктивно с тях. Поддържайте контакт и споделяйте с близките си хора, и се постарайте максимално да се придържате към предишната си ежедневна рутина.

banner

Залагайте на здравословните опции

Постарайте се винаги да имате здравословни опции за хапване между основните хранения. Това могат да бъдат плодове, смутита, сурови зеленчуци, ядки, кисело мляко. Дръжте ги близо до вас, когато работите у дома, гледате филм или четете книга. По този начин ще имате винаги нещо здравословно за хапване под ръка и няма да посягате към пакетираните сладки и солени изкушения.

Продължете с тренировките за отслабване у дома

Ограниченото движение по време на социална изолация е предпоставка за загуба на енергия и мотивация, обездвижване, загуба на мускулна маса и качване на килограми. Затова упражненията у дома са задължителен елемент към ежедневната рутина по време на карантина. Ако имате изграден двигателен режим за отслабване – следвайте го, като го пригодите към домашните условия. Ако нямате, потърсете интересни упражнения в интернет, които да могат да се изпълняват у дома. Правете клекове, напади, лицеви опори, коремни преси и подскоци. Тренирайте със собствена тежест, свободни тежести или ластици, ако имате такива у дома. Правете кратки разгрявки или йога всеки ден, за да раздвижите тялото.

Поддържайте бърз метаболизъм и не позволявайте на мазнините да се трупат!

Към всички посочени трикове за успешно отслабване у дома, прибавете и най-ефективния метод за забързване на обмяната на веществата – прием на Калорекс/Calorex®. Природният продукт от фамилия Калорекс спомага за ускоряване обмяната на веществата и улесняване на отслабването. Калорекс е разумна природна алтернатива на широко използваните синтетични средства за отслабване. Безотказното му действие се дължи на рационалната комбинация от екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа и биологично активната форма на хром (хром пиколинат). Съставките се допълват и имат синергичен (взаимно усилващ) ефект. В резултат Калорекс избирателно повишава изгарянето на мазнини в тялото, особено в областта на корема и талията, намалява тяхното образуване, повишава метаболизма и потиска апетита. За постигане на оптимални резултати се препоръчва Калорекс да се приема продължително време по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Калорекс е напълно безвреден и няма странични ефекти.

Поръчайте Калорекс бързо и сигурно от електронен магазин Момо на адрес:
https://www.momo.bg/search.html?phrase=%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81&x=0&y=0.

Сподели: