С диета и Калорекс отслабнах 35 кг!

Дейвид, 20 г., гр. Враца Здравейте, Калорекс наистина ми помогна много! За 3 месеца успях да сваля 35 кг от 125! Сега съм 90 кг. Бях на диета без месо и хляб, пиех Калорекс за отслабване в корема и талията и от тези 35 кг съм свалил повечето в корема и талията. Сега се чувствам […]

Повече...
Калорекс е номер едно за добро здраве и уникално телесно тегло!

М.М., гр. Бургас За мен Калорекс е най добрия продукт,който ми помогна да сваля килограми и то лесно и здравословно! Калорекс ми потиска апетита, регулира ми кръвната захар и холестерола в кръвта, което ми е важен жизнен фактор. Той топи мазнините ми лесно и избирателно. Действа правилно върху обмяната на веществата ми, запазва нужните за […]

Повече...
Доволна съм от Калорекс и го препоръчвам на всички мои приятелки!

М.К., гр. Раковски Купих си Калорекс от една ваша промоция 4+1 подарък. За 3 месеца свалих около 5 килограма. Доволна съм и го препоръчвам на всички мои приятелки.

Повече...
С Калорекс за отрицателно време стопих поясът мазнина около кръста!

С.Х., гр. София Калорекс ми помогна да отслабна след като съчетах приемът му с тренировки. За отрицателно време стопих поясът мазнина около кръста и видимо намалих обиколките тук и там, точно където имах притеснения. Доволна съм!

Повече...
Калорекс е решението за всеки, който иска да е в чудесна форма!

К.М., гр. Бургас Калорекс е прекрасно средство за лесно и здравословно топене на мазнините и решението на всеки, който иска да свали правилно килограми и да е в чудесна форма! Той щади организма, премахва излишните мазнини, регулира нивото на кръвната захар и холестерола и запазва всички полезни ензими в организма!

Повече...