Проблеми с теглото?

Наднорменото тегло и затлъстяването са най-честите метаболитни нарушения в съвременното общество. В последно време тe придобиват епидемични размери. Над 50% от българите са с наднормено тегло или затлъстяване. Наднорменото тегло може да повлияе на самочувствието, но по-важно е че създава сериозен риск за здравето, което води до сърдечносъдови заболявания, диабет, хипертония, инсулт, рак и др. Затлъстяването е резултат от много фактори, като основна роля имат хранителния и двигателния режим.

За определяне степента на затлъстяване най-често се използват следните параметри:

ИТМ

СЗО класификация

18,5-24,5

Нормално тегло

25,0-29,9

Наднормено тегло

>30

Затлъстяване

Степени на затлъстяване според ИТМ

Как успешно да намалим теглото?

За трайно и здравословно намаляване на теглото е необходима комплексна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и лечебни продукти.

Рационално хранене

Няма „магическа диета” за отслабване. Диетите за бързо намаляване на теглото не се препоръчват, тъй като всяка промяна в храненето трябва да става постепенно. Рационалното хранене задоволява дневната нужда от незаменими хранителни съставки. Тежките хипокалорийни диети могат да имат сериозни последици за здравето и затова при тях е задължително медицинско наблюдение. Физическата активност при отслабване трябва да е умерена, а не изтощителна. В противен случай тя довежда до увеличаване на апетита.

Продукти за намаляване на телесното тегло

Все още не е намерено „хапче-чудо” за отслабване, но в практиката масово се прилагат синтетични лекарства и природни продукти.

Синтетични лекарства:
при затлъстяване, обикновено лекарствата не се препоръчват като основна терапия. Използванетo им дава временни резултати. Всички „стопяващи тлъстините” синтетични лекарства трябва да се прилагат под строг лекарски контрол.

Природни продукти:
естествена алтернатива на синтетичните лекарства са природните продукти. Те са практически безвредни и доказали ефективността си. За много от тях има редица убедителни научни доказателства и значителен клиничен опит. Фамилия Calorex представлява група от такива продукти.

Калорекс

Calorex-R2

ТОПИ МАЗНИНИТЕ НА КОРЕМА И ТАЛИЯТА

 • избирателно увеличава изгарянето на мазнините
 • щади разграждането на белтъчините
 • намалява образуването на мазнини
 • увеличава основната обмяна
 • потиска апетита

Калорекс Апетин

Calorex-Apetin-R

УБИВА АПЕТИТА

 • потиска желанието за ядене
 • създава чувство на ситост
 • ограничава приема на калории

Калорекс КЛА

Kalorex-Cla-R

МОДЕЛИРА ФИГУРА МЕЧТА

 • понижава телесните мазнини и помага в борбата с наднорменото тегло
 • понижава нивото на лошия холестерол и риска от атеросклероза
 • стабилизира нивото на кръвната захар

Отзиви за Програма Калорекс


Пия Калорекс втори месец. Намалих видимо обиколката на талията си и вече нося няколко размера по – тесни дрехи. Много съм доволен.
Стефан Петков- Плевен

Препоръчвам Калорекс на всички, които имат проблеми с обиколката на корема и по- конкретно с паласките. Моите се стопиха и изчезнаха, а талията ми е с 8 см по – малка. Колкото повече го пиеш, толкова по – добре!
Д. Павлова- София

Напълнях от прием на хормонални таблетки. За мое щастие случайно научих за Калорекс. Започнах да го пия и се чувствам удовлетворена от видимия му ефект.
М. Трифонова- Варна

С помоща на Калорекс успях да сваля 3 кг за 2 месеца. Но най – голямата ми полза е, че след 2 месеца не си ги върнах обратно, както става обикновено след диета. Който има нужда, нека да опита, няма да съжалява. Пропуснах да спомена – Калорекс са 4 вида, направили са хората качествена програма за отслабване!
Г. Дончева- Варна

Впечатлена съм от комбинацията между Калорекс и Калорекс Кла! За 6 месеца стопих цели 18 кг. Препоръчвам продуктите на всички, които имат проблеми с теглото.
Юра Василева- София

Пия Калорекс от 2 месеца и свалих 4 кг. Много е важно да се спазват стриктно указанията от листовката – по 2 капсули дневно.Като добавим малко спорт и здравословно хранене постиженията са на лице. Пожелавам успех на всички, които като мен се борят с килограмите!
Б.Т.- София

Взимам Калорекс Кла трети месец и съм доволна от действието му. За да засиля ефекта на продукта ям повече храни в суров вид и много плодове и зеленчуци. Чувствам се отлично!
Димитрина Иванова- Плевен

Калорекс Липас ми подейства супер! Помогна ми да сваля 10 кг. за 2 месеца след серия неуспешни опити да отслабна след раждането. Освен това бях жизнена, а не изнервена и депресирана, като по време на диета. Калорекс Кла наистина успя да ми подтисне глада.
С. П.- София

Калорекс е страхотен продукт! Препоръчаха ми го в представителния магазин в Пловдив и след подробна консултация ми обясниха схемата на прием. До момента постигнатите резултати ме изненадват приятно. Успех на всички!
И. Димитров- Пловдив

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
Share This