съвети за отслабване

Съвети за отслабване – ние ви ги даваме, вие ги изпълнявате и виждате резултатите. Нашите препоръки ще ви помогнат да свалите излишните килограми, след което да ги задържите и избегнете йо-йо ефекта. Ето ги и тях!

Съвети за отслабване – първите, които избрахме за вас

Първият от съветите ни за отслабване е да готвите с пресни продукти, а не с готови. Бързото хранене и готовите храни почти винаги съдържат съставки, които не са особено полезни и могат да попречат на процеса на отслабване. Те включват например, добавена захар, бяло брашно и нездравословни мазнини. Да готвите сами не е сложно – с правилните рецепти може да приготвите вкусно и здравословно ястие за кратко време.

Вторият от нашите съвети за отслабване е да се уверите, че приемате достатъчно протеини, фибри и здравословни мазнини. Опитайте се да направите менюто си възможно най-балансирано с 3 основни хранения.

banner

Третият от любимите ни съвети за отслабване е да имате под ръка здравословни закуски. Със здравословни закуски на една ръка разстояние ще може да избегнете посягането към неустоимото блокче шоколад. Малко плодове, сурови зеленчуци или ядки са добра алтернатива за това. Те са здравословни и противодействат на апетита.

И, също така, избягвайте да консумирате скрита захар. Известно е, че сладките съдържат много захар и трябва да се консумират в умерени количества. Но, знаете ли, че солените храни също могат да бъдат с високо съдържание на захар? Да, точно така! Твърде многото захар е нездравословна и може да попречи на процеса на отслабване. Тук не става въпрос само за калориите, които захарта осигурява, но и за ефектите, които оказва върху чувството на глад.

И още съвети за отслабване, които ще ви помогнат в борбата с килограмите

Следващ от нашите съвети за отслабване е да избягвате т.нар леки или нискомаслени продукти. Консумирането им изглежда логично, ако желаете да свалите килограми. Този тип продукти имат по-малко калории, които ви правят и по-малко сити. В тях често се използват подсладители и заместители на захарта, които пък от своя страна повишават апетита за сладко и влияят неблагоприятно на чревната флора.

Научете се да планирате храненията си. Доброто планиране е ключът към здравословната диета, която прави отслабването по-лесно. Направете свой списък за пазаруване въз основа на рецептите и купувайте само това, което е в него.

Естествено, не забравяйте да пиете достатъчно вода. Тялото се нуждае от много течности всеки ден – поне 1,5 до 2 литра. Ако правите много упражнения или се потите доста при високи температури, вероятно, дори ще имате нужда от още повече вода. Всичко това подпомага тялото при отслабване.

Не се подлагайте на бързи диети. Балансираното хранене е важно за отслабването в перспектива. Ако се измъчвате със строга диета, увеличавате риска от йо-йо ефекта след нея.

Не забравяйте да се движите. Диетата е много важна, но движението – също. Важно е да определите вашата физическа активност спрямо вашите физически способности. Ако имате наднормено тегло, например, препоръчително е да започнете с леки упражнения – като ходене или пък плуване. Дори малките промени имат значение – да слезете по стълбите, вместо да се качите в асансьора.

Ако се опитате да спазвате нашите съвети за отслабване – то със сигурност борбата с килограмите ще е по-лесна!

Освен съвети за отслабване, приемайте и правилния продукт

Специалистите по хранене у нас препоръчват прием на Калорекс / Calorex® като средство за засилване на метаболизма, което е с отлично действие и на достъпна цена. Това е изцяло натурален продукт, който е с най-висококачествен състав и благодарение на комбинацията си от екстракт от Гарциния Камбоджа и биологично активната форма на хром – хром пиколинат, насърчава бързото изгаряне на мазнини. Освен това, с продукта ще подобрите нивата на вашата кръвна захар и понижите лошия холестерол, както и триглицеридите в кръвта. А, за най-добри резултати приемайте в продължение на поне 3 месеца. Не забравяйте да спазвате добър хранителен режим, както и да имате физическа активност.

Открийте го още сега в аптечната мрежа или онлайн, на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: