хитринки за отслабване

Ще ви разкрием няколко хитринки за отслабване, с чиято помощ да свалите излишното тегло, без да се измъчвате. Приложете ги още сега, за да постигнете по-бърз напредък!

Заложете на натуралното

Диетолозите са на мнение, че храните без опаковка са най-подходящи за отслабване. Ние напълно ги подкрепяме и споделяме необходимостта от приема на повече плодове, зеленчуци, бобови растения, зърнени култури и ядки. Благодарение на съдържащите се в тях фибри, те ще ви държат сити за по-дълго време и ще регулират нивото на холестерола и кръвната захар. Имайте предвид, че за да си набавите необходимото дневно количество фибри, е нужно да приемате три порции зеленчуци и две порции плодове.

Подлютете менюто си – това е една от работещите хитринки за отслабване

Много проучвания свързват консумацията на люти чушки със загубата на тегло. За това си има обяснение и то е, че активното вещество капсаицин в чушките увеличава метаболизма с 20% за около 30 минути.

banner

Скорошно изследване, проведено от Университета в Уайоминг, САЩ, показва, че лютите чушки подпомагат изгарянето на мазнините и практически изключват нуждата от диета. Разбира се, с лютото не бива да се прекалява, тъй като то може да доведе до проблеми със стомаха.

Придържайте се към принципа, че малкото е повече

Използвайте малки чинии за хранене, ако искате да отслабнете без усилие. Така ще приемате по-малко храна, но ще заблудите мозъка, че ядете повече. За още по-добри резултати, заложете на посуда в син цвят. Проучвания сочат, че синият цвят потиска апетита. Именно това е причината да няма много сини храни в природата.

Вземайте гореща вана

Неотдавнашно съвместно изследване на учени от университетите в Лъфбъроу и Лестър във Великобритания установява, че горещата вана изгаря също толкова калории, колкото 30-минутна разходка. Ето защо ви приканваме, ако нямате противопоказания, по-често да се отдавате на това удоволствие.

А ето и още една от безценните хитринки за отслабване – осигурете си прием на натурален продукт, подпомагащ изгаренето на излишните мазнини, особено в областта на корема и талията

Такъв продукт е Калорекс/Calorex®. Той представлява рационална комбинация от две допълващи се натурални съставки – екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа и биологичноактивна форма на хром. Активните вещества са съчетани така че да:

  • понижават телесното тегло по естествен начин
  • ускоряват метаболизма
  • потискат апетита
  • увеличават основната обмяна
  • подобряват метаболизма на мазнините и да ускоряват тяхното изгаряне, като щадят белтъчините

Установено е, че след прилагане на продукта в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5 kg, а само с диета – 2 kg. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ за продължителен прием. Наличен в аптечната мрежа в страната и в онлайн магазин МоМо на адрес www.momo.bg.

Сподели: