био храни за отслабване

Напоследък все повече се говори за био храни за отслабване. Как се приемат те у нас? Достатъчно ли е хората с наднормено тегло и затлъстяване да ги включат в менюто си, за да отслабнат? Отговорите на тези въпроси ще намерите в следващите редове.

На почит ли са био храните за отслабване у нас?

Представително национално проучване показва, че повече от половината от хората у нас са здравословно ориентирани. В ежедневното им меню присъстват полезни хранителни продукти. Потребителите в магазините все по-масово търсят плодове, зеленчуци, яйца и месо от животни, които се отглеждат в екологично чисти райони с незамърсени почви и не са третирани с антибиотици, хормони и химикали. Редица проучвания потвърждават, че замърсителите и химикалите, наред с високото съдържание на захар в храната, допринасят за напълняването.
Консумацията на чисти био храни е гарант за това, че спазването на диета за отслабване няма да доведе до натрупване на токсични вещества в организма. В това отношение хората у нас отчетливо проявяват необходимата култура и са запознати с ползите от приема на такива храни.

Приемът на био храни за отслабване достатъчно условие ли е за редуциране на теглото?

Изборът на здравословен хранителен режим за отслабване е най-важната, но не и единствената необходима стъпка към нормализиране на теглото. За постигане на здравословно отслабване е необходимо да се осигури:

banner
  • балансирано хранене
  • редовно физическо натоварване
  • прием на достатъчно течности
  • прием на качествен природен продукти за отслабване

Първите три мерки зависят от личния избор на всеки, който се стреми към здравословно тегло. По отношение на избора на ефикасен продукт за отслабване ще си позволим да насочим вашето вниманието към този, който категорично е спечелил признанието на водещи диетолози и лекари у нас.

Идеалното природно допълнение към био храните за отслабване

Природният продукт Калорекс/Calorex® идеално допълва ефекта на био храните за отслабване. Той е помогнал за нормализиране на теглото на много хора. Хилядите доволни потребители са категорични, че никога не биха опитали друг продукт за здравословно отслабване. Положителният ефект на Калорекс върху теглото се дължи на рационалният му състав. Всяка капсула на Калорекс съчетава силата на екстракт от Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Благодарение на допълващия ефект на съставките Калорекс:

  • избирателно увеличава изгарянето на мазнини
  • щади белтъчините
  • намаляване синтеза на мазнини
  • потиска апетита
  • увеличава сновната обмяна
  • намалява нивото на триглицеридите и холестерола
  • регулира кръвната захар

Освен че е ефективен, Калорекс е напълно безопасен и има отлична поносимост. Подходящ е за продължителен прием. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Сподели: