естествено отслабване

В настоящата публикация ще покажем, че така желаното естествено отслабване е постижимо. Вижте как може да се влезе във форма напълно безопасно и в съзвучие с природните закони.

Естествено отслабване НЕ се постига с глад

Много хора с наднормено тегло и затлъстяване са готови да рискуват здравето си, за да се преборят с излишните килограми. Пропускат хранения, подлагат се на лечебно гладуване и опасни диети, прилагат недоказани методи за редуциране на теглото. Специалистите по хранене и диететика са категорични, че не бива да се гладува. Лишаването от хранителни вещества бързо изтощава организма, крие висок риск от йо-йо ефекти и може да доведе до сериозни, дори фатални последствия.

Естествено отслабване – ето как се случва

Естественото отслабване е това, което щади организма и позволява поддържане на нормално тегло занапред. При него се залага на:

banner

Здравословно хранене

Храната има ключова роля в процеса на отслабване. За да даде нужния резултат, тя трябва да е внимателно подбрана. Нужно е да е питателна и засищаща. Желателно е в ежедневното меню да присъстват нискокалорични храни. Те обаче трябва да набавят на организма всички хранителни вещества, които са му необходими, за да функционира нормално. С помощта на храните, бедни на калории, се постига калориен дефицит – основна предпоставка за намаляване на теглото.

Спорт

Няма как да се постигне естествено отслабване, без да се включи повече спорт в ежедневието. Препоръчително е кардио тренировките да се комбинират със силови упражнения. По този начин се горят мазнини и се оформя хубава фигура.

Прием на доказан природен продукт за топене на излишните мазнини

100% натуралният продукт Калорекс/Calorex® е препоръчван от специалистите у нас като средство на първи избор за топене на излишните мазнини. Редица научни доказателства и богатия клиничен опит потвърждават ефективността на продукта в борбата с мастните натрупвания в тялото. Калорекс е перфектното допълнение към всяка здравословна програма за отслабване. Позитивният му ефект върху теглото се дължи на рационалната му формула. Всяка капсула на Калорекс съдържа екстракт от Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. Съчетани са така че да:

  • увеличават избирателно изгарянето на мазнините
  • намаляват образуването на мазнини
  • щадят белтъчините
  • ускоряват метаболизма
  • потискат апетита

В допълнение Калорекс намалява нивото на триглицериди и холестерола, и регулира кръвната захар.
Калорекс е напълно безопасен и има отлична поносимост. Подходящ е за дълговременна употреба. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. За постигане на оптимални резултати е желателно да се приема по-продължително време.

Сподели: