намаляване на телесното тегло

В следващите редове ще представим най-ефективните мерки за намаляване на телесното тегло. Вижте ги и се възползвайте от тях при необходимост.

Най-добрите стратегии за намаляване на телесното тегло

Хората, преборили излишните килограми, и специалистите по хранене и диететика, са категорични, че дори малките промени в начина на живот имат положителен ефект върху теглото.

От изключително значение за загубата на излишните килограми е преминаването към здравословен режим на хранене и повишаване на физическата активност. Препоръчително е ежедневното меню да доставя на организма необходимите хранителни вещества в правилно съотношение и необходимите количества. Движението трябва да е редовно и за предпочитане – интензивно. Желателно е кардио тренировките да се съчетаят със силови упражнения.

banner

Необходимо е ефектът от храненето и спорта да се усили

За целта се прилагат т.нар. „вторични стратегии“. С тяхна помощ се ускоряват метаболитните процеси в тялото и се стимулира изгарянето на натрупаните мастни отлагания. Добре е да се потърси консултация със специалист, който да оптимизира процеса на отслабване.

Изграждането и поддържането на добра мотивация също е важно условие за отслабване. Необходимо е да се осъзнаят напълно ползите, които носи борбата с излишните килограми. Хората, поели по пътя на отслабването, не бива да забравят, че нормалното тегло, не само повдига самочувствието, но и:

  • води до по-добра чувствителност към инсулина
  • намалява риска от диабет
  • потиска синтеза на стресовия хормон кортизол, който в големи количества предизвиква загуба на мускулна маса и увеличава риска от развитие на метаболитен синдром

Изпитан природен продукт за намаляване на телесното тегло без странични ефекти

За спечелване на борбата с килограмите доказани специалисти у нас препоръчват Калорекс/Calorex®. В лицето на този висококачествен продукт всеки, който страда от наднормено тегло или затлъстяване, ще открие верен съюзник. Благодарение на рационалния си състав – екстракт от Гарциния камбоджа и биологично активна форма на хромКалорекс усилва ефекта от прилаганите методи за отслабване. Научно доказано е, че след прилагане на Калорекс в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5 kg, а само с диета – 2 kg. Ползите от Калорекс обаче не спират дотук! Ток осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към предписаната диета, по-голяма жизненост и по-силно потискане на апетита. Ускорява метаболизма, топи избирателно мазнините и щади белтъчините.

Калорекс е напълно безопасен. Не излага здравето на риск дори при продължителен прием. Има отлична поносимост и е подходящ за дълговременна употреба. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Наличен е на сайта www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптечната мрежа в страната.

Сподели: