отслабване през лятото

Август е и все още има време за отслабване през лятото. Ето защо в редовете по-долу ще представим на вашето внимание лесни и ефективни трикове за здравословно редуцирана на теглото.

Хитри съвети за ефективно отслабване през лятото

Придържайте се към по-леко меню – първата крачка към мечтаното отслабване през лятото

Преминаването към по-лек хранителен режим съвсем не е трудно за изпълнение, тъй като през горещините чувството за глад някак неусетно намалява. Щом ви се прияде – заситете се със свежа салата, карпачо (предястие от сурово месо или риба, подправено със зехтин и оцет), гаспачо (студена доматена супа) или зеленчукова крем супа. Освен че имат ниско калорийно съдържание, тези храни улесняват храносмилането.

Гответе здравословно

Кога, ако не през лятото, да заложите на здравословните рецепти? Включете в ежедневното си меню повече ястия на пара или скара. Те се приготвят за отрицателно време, питателни и вкусни са и са приятели на диетата.

banner

Заменете месото с риба

Повечето меса са мазни и калорични. Именно поради е добре да сведете до минимум консумацията им и да наблегнете на рибата. Няма да сбъркате, ако се спрете на сардина, риба тон или платика. Блюдата с тях имат ниско съдържание на калории и са добри източници на протеини, витамини и минерали.

Спете повече

Според учени от Чикагския университет в САЩ недоспиването води до по-голям синтез на грелин – хормон, който увеличава чувството на глад. Затова не е учудващо, че приканват хората, които се борят с килограмите, да си набавят необходимото количество сън. Това е лесноизпълнимо в сезона на отпуските, когато можете спокойно да релаксирате и да поспите.

Влюбете се

Да, правилно прочетохте! Влюбването също може да доведе до сваляне на теглото. Поне това сочи проучване на екип от Харвард. Изследователите припомнят, че хормонът на любовта – окситоцин – има способността да намалява апетита.

Спортувайте

Времето през летните месеци е чудесно за спорт на открито. Така че не губете нито секунда повече! Скачайте в маратонките и излезте още сега, за да походите с по-бързо темпо от обикновено или да потичате на воля в парка.

Изпитано средство за отслабване през лятото

За да постигнете още по-добри резултати и да се радвате на здравословно тегло през лятото, заложете на Калорекс / Calorex®. Този 100% натурален продукт доказано помага в борбата с излишните килограми. Рационалната комбинация от хром пиколинат и хидроксицитрат намалява образуването на мазнини, забързва метаболизма и понижава апетита. Приеман според предписанието, Калорекс регулира телесното тегло и спомага за по-слаб корем и по-тънка талия. Освен това допринася за поддържане на нормални нива на холестерола и триглицеридите и поддържа кръвната захар в нормални граници. Няма странични ефекти и е подходящ за продължителна употреба.

Сподели: