храни за отслабване

Колкото и да не ви се вярва, наистина има храни за отслабване. В следващите редове сме събрали най-ярките примери. Вижте ги!

Най-ефективните храни за отслабване

Плодове

Свежите плодове са не само питателни, но и нискокалорични. Дори бананът, който традиционно е смятан за много калоричен, е от полза в борбата с излишните килограми. Естествено той трябва да се консумира с мярка! Друг плод, с който трябва да се внимава е авокадото. Причината е прозаична – то е богато на мазнини. За сметка на това ябълките, боровинките и прасковите могат да се консумират без угризения, тъй като са нискокалорични.

Зеленчуци

Освен че са една от най-здравословните храни, пресните зеленчуци са сред най-добрите приятели на диетата. В допълнение са пълни с витамини, минерали и фибри. С тях могат да се приготвят вкусни салати, смутита, шейкове и основни ястия. Диетолозите са категорични, че най-полезно е зеленчуците да се приемат пресни или да се приготвят на фурна или пара.

banner

Месо от пиле и пуйка

Пилешкото и пуешкото са добър вариант, ако искате да хапнете месо, което не е тлъсто и едновременно с това е богато на белтъчини. За да не провалите диетата за отслабване обаче задължително трябва да отстраните кожата, тъй като е изключително калорична. Желателно е да ги приготвите на скара или на тиган с малко мазнина.

Кисело мляко – една от предпочитаните храни за отслабване

Натуралното кисело мляко е чудесна храна за отслабване. То е богато на протеини и на важния за костите калций. Може да се консумира с малко мед, домашно сладко или пресни плодове. Освен всичко е идеално за приготвяне на здравословни сосове.

Нетлъста риба

Рибите с по-малко мазнини са изключително подходящи за хапване по време на диета. Пример за такива са мерлуза, треска, толстолоб, хек, бяла риба, калкан, кефал, лефер, попчета, сафрид и пъстърва. Препоръчително е да се приготвят на скара.

Нужното допълнение към изброените храни за отслабване

За постигане на оптимални резултати се препоръчва посочените храни за отслабване да се приемат успоредно с Калорекс/Calorex®. Този природен продукт е специално създаден, за да подпомогне свалянето на излишните килограми. Той доказано спомага за намаляване на упоритите мастни отлагания по корема и талията. Безотказното му действие се дължи на рационалната комбинация от екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активната форма на хром (хром пиколинат). Безспорните предимства на Калорекс пред останалите продукти за отслабване са, че избирателно увеличава изгарянето на мазнините и намалява тяхното образуване, щади белтъчините, потиска апетита и ускорява метаболизма.

Калорекс е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост. Подходящ е за дълготрайна употреба. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Сподели: