най-добрият начин за отслабване

Всеки, решил да се раздели с излишните мазнини и килограми, търси кой е най-добрият начин за отслабване. За целта мнозина изпробват какви ли не техники, обещаващи бързи резултати. Тези методи обаче, могат сериозно да застрашат здравето на целящия отслабване. За да бъдем максимално полезни на всички, които искат да свалят излишното тегло и да запазят постигнатите резултати, сме подготвили текущата статия. В нея ще разкрием най-успешния начин за отслабване.

Стратегията „Трите Д“ – най-добрият начин за отслабване

Диета

За съжаление няма “магическа диета” за отслабване. Строгите диети и сериозните ограничения на определени храни за бързо сваляне на тегло са опасни за здравето. Спазването им не може да се превърне в начин на живот и много скоро след приключване на диетата, килограмите се качват отново. Това е т.нар. „йо-йо ефект“.

За да бъде една диета ефективна и безопасна, тя не трябва да лишава изпълняващия я от всички важни макронутриенти – протеини, въглехидрати и мазнини. Отслабването трябва да става постепенно, с до 1 килограм свалено тегло на седмица. Нужно е балансираната диета да се превърне в хранителен режим, който да стане част от начина на живот. Ако отслабващият изгради здравословни навици на хранене, след сваляне на излишното тегло ще може лесно да поддържа постигнатите резултати.

banner

Движение

Двигателният режим е втория основен компонент на най-добрия подход за отслабване. Необходимо е да се спазва добра ежедневна физическа активност. Тя може да включва спорт по избор или друг вид двигателна дейност – ходене, бягане, плуване, каланетика и др. Чрез включване на физическа активност в ежедневието се подпомага процеса по изгаряне на мазнини. Движението се грижи за сърдечно-съдовата система, заздравява мускулите, извайва фигурата и поддържа тонуса.

Добавка – най-добрият начин за отслабване включва този важен природен компонент

За да се постигне здравословно отслабване е уместно използването на природни продукти, които подпомагат биохимичните процеси за редуциране на теглото. Те са особено препоръчителни за прием при наднормено тегло и затлъстяване, когато трябва да се насърчи изгарянето на мазнините и потискането на синтезата им. Природният продукт е необходимо да съдържа единствено висококачествени съставки и да бъде с висок профил на ефективност и безопасност. На всички тези изисквания отговаря Калорекс/Calorex® – продуктът, който специалистите препоръчват като добавка към диетата и двигателния режим за отслабване.

Калорекс представлява комбинация от стандартизиран екстракт от Гарциния Камбоджа и биоактивна форма на хром (хром пиколинат). Двете съставки имат клинично доказан ефект за намаляване на излишното тегло, изгаряне на мазнините и потискане на апетита. Приемът на Калорекс усилва действието на диетата и физическата активност и осигурява по-стриктно придържане на отслабващия към тях. Ускорява метаболизма и спомага за запазване на мускулната маса при отслабване. Няма противопоказания поради естествения произход на съставките.

Сподели: