бързо отслабване

Бързо отслабване – мечтата на всеки човек с тегло, което не го удовлетворява. Преди всичко, вие трябва да помислите за вашето здраве, защото бързото отслабване не е толкова лесно, но пък ние ще ви издадем съветите, как да го постигнете и то по безопасен начин.

Най-добрите съвети за бързо отслабване

Яжте редовно – важно е да се храните достатъчно при вашите обичайни хранения и да избягвате неконтролираните такива. Ако изпитвате глад между храненията, то съветваме да “залъжете” глада с шепа ядки, сурови зеленчуци или няколко лъжици кисело мляко.

Намалете приема на захар – за да постигнете желания успех с диетата ви, трябва да редуцирате консумацията на захар, тъй като тя осигурява на тялото много калории и влияе на нивата на инсулина. А, резултатът – след прием на нещо сладко, вие сте гладни отново много бързо след това. В случай че не успявате да се откажете напълно от нея, то намерете неин заместител.

banner

Включете към менюто си повече храни, богати на протеини и фибри – последните са важни за храносмилането, а първите – помагат за противодействие срещу разграждането на мускулите. И така, тялото ви ще остане във форма и ще насърчите бързото отслабване.

Преминете към чисто кафе – ако обичате да пиете кафе сутрин и искате да отслабнете, то пийте го без допълнителни добавки. Дори така любимото на много лате макиато е далеч от нискокалорично заради млякото, съдържащо се в него.
Пийте вода преди хранене – ако изпиете голяма чаша вода, около 30 минути преди хранене, след това ще усетите ситост по-бързо. Водата също помага за ограничаване на глада между храненията, докато тялото изразходва допълнителни калории, напр. когато водата сутрин е студена и трябва да се “стопли” в стомаха. И така, с този малък трик, вие си осигурявате бързото отслабване, за което мечтаете.

Избягвайте преработените храни – макар да не ви се готви нищо след дългия работен ден, то съберете сили и направете нещо, дори и набързо. Преработените храни обикновено съдържат много захар, сол, нездравословни трансмазнини и други, които са причини кантарът да показва повече, отколкото ви се иска.

Използвайте по-малки чинии, вместо големи – така ще подмамите мозъка си, защото пълна малка чиния изглежда като огромна порция за вашето подсъзнание, докато същото количество храна, поставено в по-голяма чиния – изглежда по-малко.
Тренирайте силата и издържливостта си – не е възможно да избягвате спорта, ако искате да отслабнете. Отслабването с упражнения е много по-лесно от всичко останало, а комбинацията от тренировки за сила и за издържливост е идеална за ударно изгаряне на калории.

Спете достатъчно – докато почивате през нощта, за да “презаредите батериите”, тялото дори и тогава – продължава да работи. Клетките ви се възстановяват, а токсините се филтрират и отстраняват. А, за всички тези процеси, вашето тяло се нуждае от енергия, която получава от мастните резерви. Следователно, спокойният и здрав сън ще бъде от полза за вашата цел, която е бързото отслабване.

Избягвайте алкохола – повечето от алкохолните напитки не просто осигуряват много калории, а възпрепятстват загубата на мазнини. Когато пиете алкохол, тялото ви се фокусира изцяло върху неговото разграждане. Това от своя страна означава, че използването на протеини и въглехидрати е намалено, а мазнините почти не се използват за производство на енергия. Затова, за бързо отслабване – избягвайте алкохола, доколкото е възможно.

Бързо отслабване по естествен начин

В по-горните редове ви представихме нашата представа за бързо отслабване, а то е здравословно, включващо рационално хранене, достатъчна физическа активност и изцяло природни продукти, подпомагащи процесите в тялото за регулиране на теглото. Един от най-добрите естествени такива е Калорекс / Calorex®, който е препоръчван от множество специалисти за намаляване на килограмите – без гладуване и без странични действия. В него се съдържат две взаимно допълващи се съставки, а именно 500 mg екстракт от Гарциния Камбоджа и 100 μg хром пиколинат. Редовният му прием спомага за лесно изгаряне на натрупаните мазнини, най-вече в областта на талията и корема, също така ускорява метаболизма и потиска апетита. А, ако също така – се нуждаете от още съвети как да намалите вашето телесно тегло, може да използвате формата за онлайн консултация при нашите специалисти!

Може да откриете продукта в аптечната мрежа в страната, както и бързо, и удобно на страницата на онлайн магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: