метод за отслабване

В търсене на лесен и бърз метод за отслабване, често подлагаме здравето си на риск. Специалистите са доказали, че бързото отслабване чрез екстремни диети не е здравословен и безопасен начин за справяне с излишните килограми. А как успешно да стопим килограмите без да навредим на здравето си – научете в следващите редове!

Здравословен метод за отслабване, който носи реални резултати

Постигането на здравословно отслабване и запазване на постигнатото тегло се осъществява по два основни начина – диетичен хранителен режим и двигателна активност. Чрез тях се изгражда ефективна стратегия за сваляне на килограми. След постигане на целите, тя може да бъде успешно адаптирана към новата задача на отслабващия, а именно запазване на постигнатите резултати.

Подходящ хранителен режим и физическа дейност за успешно отслабване

За да сваляме тегло е нужно да се храним балансирано и в калориен дефицит. Трябва да изключим вредните храни от менюто си и да добавим достатъчно количество от всички важни макронутриенти в правилните пропорции. На трапезата ни ежедневно трябва да присъстват въглехидрати, мазнини и белтъчини, разпределени според индивидуалните нужди на организма. При отслабване е препоръчително въглехидратите да не надвишават 30% от дневния калориен прием. В допълнение е нужно и да намалим количеството приети калории, така че да изразходваме повече калории, отколкото приемаме.

banner

Следващата стъпка от ефективния метод за отслабване е поддържането на добра двигателна активност. Когато човек започне да се движи повече в ежедневието си и да спортува, количеството изгорени калории се повишава. Успоредно с това се ускорява и обмяната на веществата. Това е сигурен начин за успешно и безопасно отслабване.

Природно средство за подпомагане на здравословното отслабване

За още по-задоволителен резултат е добре да се доверим на специалистите, които съветват да добавим към стратегията за отслабване и природен продукт. Комбинацията от спорт, правилно хранене и прием на Калорекс/Calorex® дава сигурни резултати, постигнати по здравословен и безопасен начин.

Калорекс е натурално средство за редуциране на теглото и изгаряне на излишните мазнини. Благодарение на активните съставки – Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активен хром пиколинат, Калорекс атакува директно натрупаните мазнини. Спомага за увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Като допълнителен ефект се наблюдава намаляване на апетита и ускоряване на метаболизма. Приеман в комбинация със здравословен режим на хранене, Калорекс повишава 3 пъти успеха му, в сравнение с прилагането само на диета. Продуктът осигурява по-стриктно спазване на хранителния режим за отслабване, както и по-голяма жизненост. По време на сваляне на килограми, приемът на Калорекс осигурява максимално запазване на мускулната маса. Дозира се по 2 капсули, 30 минути преди хранене.

Сподели: