вредни навици при хранене

Някои вредни навици при хранене могат сериозно да ви попречат да свалите излишните килограми. Разберете кои са те и ги преустановете своевременно!

Вредни навици при хранене, които възпрепятстват отслабването

Пропускане на обяда

Пропускането на важното за деня хранене няма да доведе по-бързо до желаното отслабване. Ако пропуснете обяда има огромна вероятност да огладнеете много преди времето за вечеря. Това може да доведе до опит за утоляване на глада с нездравословни храни или преяждане на вечеря. Освен това, пропускането на обяда лишава организма от получаване на важни макронутриенти, забавя обмяната на веществата и пречи на изгарянето на мазнини в покой.

Изключване на месото от дневното меню

Някои хора погрешно изключват месото от хранителния си режим заради мазнините, които се съдържат в него. Ако искате да спечелите в борбата срещу излишните килограми, не допускайте този грешен ход. Вярно е, че в много диети за отслабване се апелира за ограничаване приема на мазнини. Това обаче се отнася за трансмазнините, съдържащи се в колбасите и в преработените меса. Нетлъстата риба, пилешкото, пуешкото, заешкото и агнешкото съдържат полезни мазнини в нормални количества и много белтъчини, подпомагащи ускоряването на метаболизма. Ето защо, диетолозите съветват хората, целящи отслабване, да включат крехки меса в менюто си.

Преустановяване приема на тестените изделия от пълнозърнести продукти

В диетиката е факт, че продуктите от бяло брашно са врагове на стройната фигура. Изделията, приготвени от бяло брашно, съдържат много калории и нямат хранителна стойност. Консумирани ежедневно, водят до натрупвани на мазнини и повишаване нивата на триглицериди в организма. Заменете бялото брашно и консумирайте тестени изделия от здравословни заместители. Такива са брашното от овес, лимец и лен. Пълнозърнестите и ръжените продукти спомагат за освобождаването на умерени количества инсулин. Това предотвратява чувството за постоянен глад и благоприятства процеса на отслабване.

Преустановете своите вредни навици при хранене и стартирайте на чисто битката с килограмите!

След като вече знаете кои грешки в храненето да не допускате, сега ще научите кой е успешният подход за спечелване на борбата с излишните килограми. Той включва балансирана комбинация от индивидуално изготвен хранителен и двигателен режим за отслабване, и прием на природен продукт за повишаване на ефекта от първите две мерки. Постигнете целта си по-лесно, бързо и здравословно с Калорекс/Calorex®.

Калорекс е висококачествено природно средство за естествено намаляване на телесното тегло и изгаряне на излишните мазнини. Калорекс съдържа две взаимно потенциращи ефектите си съставки – хром пиколинат и екстракт от растението Гарциния Камбоджа. Благодарение на тях, Калорекс увеличава изгарянето и намалява образуването на мазнини. Ускорява основната обмяна на веществата, потиска силния апетит и редуцира теглото, като щади белтъчините. Калорекс регулира кръвната захар и високите нива на холестерол.

Приемът на продукта увеличава многократно ефекта от прилагането на диета за отслабване. Напълно безвреден е дори при продължителна употреба.

Сподели: