борба с наднорменото тегло

Ако сте повели борба с наднорменото тегло, но усещате, че губите в неравната битка, прочетете следващите редове. В тях сме изложили важна информация, с която да ви помогнем да извоювате мечтания успех! Но преди да научите как да преборите наднорменото тегло, вникнете в дълбочината на проблема, а именно причините за появата му.

Кои са основните причини за наднормено тегло?

Статистиката сочи, че приблизително 50% от българите в наши дни страдат от наднормено тегло и затлъстяване. Причините за натрупване на голямо количество излишни килограми и висок процент подкожни мазнини са от различно естество. Най-честите виновници за наднормено тегло и затлъстяване са:

  • ежедневен стрес
  • нарушения в обмяната на веществата
  • недостиг на сън
  • нездравословен хранителен режим
  • ниска физическа активност
  • хормонален дисбаланс

Какви са рисковете за здравето при наднормено тегло и затлъстяване?

Наднорменото тегло и затлъстяването повишават опасността от сърдечно-съдови проблеми като високо кръвно налягане и висок холестерол. Холестеролът е нормална съставна част на всички клетъчни мембрани в човешкия организъм. При някои обменни нарушения обаче, холестеролът не се усвоява от клетките и започва да се отлага по стените на кръвоносните съдове. Важно е да се отбележи, че здравият организъм може да се справи по-лесно с излишните количества холестерол, отколкото ако страдаме от наднормено тегло и затлъстяване.

banner

Как да се спечели трудната борба с наднорменото тегло?

Свалянето на килограми не винаги е лесно изпълнима задача. Редица изследвания показват, че в световен мащаб наднорменото тегло е сериозен проблем, който не бива да се пренебрегва. Също така е доказано, че спазването на подходящ хранителен режим и редовни физически упражнения са ефективни начини за редуциране на теглото. От не по-малко значение за доброто здраве са качествената храна и приемът на природни продукти. Своевременната профилактика е от голямо значение за постигане на оптимални резултати.

Кой природен продукт е верен помощник при борба с наднорменото тегло?

Специалистите съветват здравословната диета и двигателният режим за отслабване да се допълнят от прием на Калорекс/Calorex®.

Калорекс съдейства за естествено редуциране на теглото и изгаряне на натрупаните мазнини, най-вече в областта на корема и талията. Продуктът съдържа две взаимно допълващи се природни съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и хром пиколинат (биоактивна форма на хром). Хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Хром пиколинатът потиска силния апетит и засилва основната обмяна на веществата. По този начин се постига здравословно отслабване и трайно поддържане на постигнатите резултати.

Калорекс се дозира по 2 капсули на ден, 30 минути преди хранене. Приемът му не носи странични ефекти поради качеството, чистотата и произхода на активните съставки.

Сподели: