борба с излишните килограми

Извечната борба с излишните килограми може да бъде спечелена! За целта не е необходимо да се придържате към изтощителни диети и да се подлагате на спартански спортен режим. Нужно е единствено да направите някои промени в начина си на живот. Оттам нататък просто трябва да проявите повече воля, постоянство и известна доза търпение.

Стратегията за успешна борба с излишните килограми

Разделете се с лошите навици при хранене

За да постигнете мечтаната фигура, е нужно да се разделите с вредните хранителни навици. Примери за такива са храненето на крак, яденето пред телевизора и компютъра, сервирането на прекалено големи порции, честото хапване между храненията, преяждането. Избавете се от вредните привички и започнете да отделяте нужното внимание на храната. Наслаждавайте се на всяка хапка, дъвчете продължително, намалете размера на порциите и не прекалявайте с храната. Ще се учудите колко положителен ефект могат да имат новите навици върху теглото и здравето ви.

Не пренебрегвайте закуската

Закуската е най-важното хранене за деня. Ето защо не бива да се лишавате от нея. Стремете се да е питателна и засищаща, за да имате повече енергия и висок тонус.

banner

Кажете „не“ на вредните храни

Преработените храни не само че не носят нищо на тялото, но и му вредят. Те са пълни с подобрители, оцветители, консерванти, подсладители и ароматизанти и само добавят излишни калории. Затормозяват организма с преработването на всички непознати вещества, които съдържат, и водят до спад на енергията. Едва ли е нужно да изброяваме още, за да си дадете сметка, че е крайно време да ги елиминирате от ежедневното меню или поне да сведете консумацията им до минимум.

Увеличаване на физическата активност

Повишената двигателна активност води до положителни промени в теглото. При всяка удобна възможност ходете с по-бързо темпо от обикновено. Стремете се да правите между 8000 и 10 000 крачки дневно. Бъдете постоянни и ще постигнете успех с теглото.

Подпомагане на продължителната борба с излишните килограми

Специалистите по хранене и диететика припомнят, че с помощта на Калорекс/Calorex® можете да усилите ефекта от посочените мерки. Този виден представител от фамилия Калорекс подпомага по напълно естествен начин борбата с наднормените килограми. Благодарение на рационалния си състав – екстракт от Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат), Калорекс топи мазнините без гладуване като щади белтъчините. В допълнение потиска апетита, засилва метаболизма и регулира кръвната захар. Продуктът е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост и е подходящ за продължителна употреба. Дозира се по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Сподели: