методи за отслабване

Ако сте твърдо решени да стопите упоритите мазнини по корема, талията, бедрата и ханша и да се разделите с излишните килограми, непременно трябва да се запознаете с главните методи за отслабване. Ще ги представим в редовете по-долу. Продължавайте да четете!

Главните методи за отслабване

Придържане към балансиран режим на хранене

Следването на режим на хранене, който доставя на организма всички необходими хранителни вещества е първата крачка към мечтаната фигура. Правилното разпределение на мазнините, белтъчините и въглехидратите, които постъпват с храната, е гаранция за трайно и здравословно отслабване. В ежедневното меню трябва да присъстват колкото е възможно повече непреработени храни. Препоръчително е да наблегнете на консумацията на киноа, елда, кафяв ориз, лимец, чия. Тези култури са отлични източници на фибри и повлияват благоприятно метаболизма. Добре е ежедневно да се консумират шепа сурови ядки. Желателно е да се приемат полезни растителни мазнини – авокадо, маслини, сусамово и гроздово олио, зехтин. Важно е да се наблегне на пресните плодове и зеленчуци.

Специалистите апелират да се обърне внимание и на начина на хранене

Нужно е храненето да става в точно определени часове. Трябва да се хапва често и по малко. Създаването на добри хранителни навици допринася за регулирането на инсулина в кръвта и дава тласък на метаболизма. Това са все предпоставки, които могат да помогнат за понижаване на телесното тегло.

banner

Повишаване на двигателната активност

Включването на повече движение в ежедневието е неразделна част от здравословното отслабване. Поддържането на висока двигателна активност ускорява обмяната на веществата в организма и помага в изгарянето на калориите. С оглед на това трябва да се ходи повече пеша, винаги да се предпочитат стълбите пред асансьора, да се тича с умерено темпо, да се танцува.

Неизменното допълнение към посочените методи за отслабване

Водещи специалисти по хранене и диетика у нас препоръчват храненето и движение да се съчетаят с прием на Калорекс/Calorex®. Този природен продукт от продуктовата линия Калорекс е създаден с много грижа в полза на отслабващите. Той е истински убиец на упоритите мазнини особено по корема и талията. Едновременно с това обаче е щадящ към белтъчините. Ползите от Калорекс обаче не свършват дотук! Този дар от природата намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и регулира нивото на кръвната захар. Положителният ефект на Калорекс върху теглото и здравето се дължи на рационалния му състав. Всяка капсула Калорекс доставя на организма 500 mg екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и 100 mcg биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките са с доказан произход и качество, безвредни са за здравето и имат отлична поносимост.

Сподели: