Здравословно отслабване без диети

Здравословно отслабване с минимум лишения е целта, към която се стремят мнозинството хора с наднормено тегло. И макар амбициите им да изглеждат невъзможни Брайън Уансинг, директор на Лабораторията по анализ на храните към Корнелския университет в Ню Йорк, е категоричен, че е открил как да ги реализират. За целта е разработил система от прости ежедневни правила, които осигуряват сваляне на излишните килограми без диети. В настоящата статия ще ви представим 4 от тях.

Методи за отслабване без спазване на драстични диети

Не сервирайте цялата храна на масата

Този малък трик носи огромни ползи за хората, поели по пътя на отслабването! Прилагането му помага приетата на всяко ядене за деня храна да се намали с до 19%. Резултатите от редица експерименти, които Уансинг провежда, нееднозначно сочат, че когато човек е на достопочтено разстояние от съда с консумираното ястие, той поема само необходимото му количество и не преяжда.

Дръжте зърнените храни в шкафа

Зърнените храни са изключително полезни, засищащи и диетични и поради това са част от повечето режими за отслабване. Уансинг обаче е установил, че те буквално губят отслабващите си свойства, когато не се „съхраняват“ правилно. И тук далеч не става въпрос за това дали да са в плик или кутия. Опаковката е без значение, важното е да не са пред очите на отслабващия, защото ако това се случи той е склонен да злоупотреби с консумацията им. Най-добре е да са на закрито в шкафа.

banner

Плодовете и зеленчуците да са на видимо място в хладилника

За разлика от зърнените храни, присъствието на плодовете и зеленчуците не бива да остава незабелязано. Ако те се набиват на очи, ще увеличим консумацията им до три пъти. В дългосрочен план това ни гарантира по-бързо отслабване. Така че съветът на Уансинг е да не се губи време и да се сложат на централно място в хладилника. По-калоричните храни, пък е добре да са скрити в най-долните чекмеджета.

Когато избирате маса в ресторант, нека да е до вратата

Уансинг е изчислил, че хората с наднормено тегло, които се разполагат във вътрешността на заведение за хранене, хапват по-нездравословно и са склонни да си поръчат десерт. Така е, защото са по-близо до кухнята и често си поръчват от блюдата, които носят сервитьорите. За да не се изкушават от храната на съседа си по маса, той препоръчва да сядат по-близо до изхода. Гледката на минаващите отвън пешеходци ще ги накара подсъзнателно да се сравняват физически с тях и ще увеличи възможността да си поръчат нещо здравословно.

Усилване на ефекта на предложените начини за отслабване с високоефективно природно средство

Действието на съветите за отслабване на американския учен може да се усили многократно с приема на един-единствен български продукт. Калорекс / Calorex® се е утвърдил на пазара у нас като лидер в топенето на мазнините по корема и талията. Мощният му ефект се дължи на умелото съчетание от двете взаимодопълващи се натурални съставки – хром пиколинат и екстракт от Гарциния камбоджа. Те се прицелват директно в мастните отлагания в проблемните зони, изгарят ги избирателно и потискат синтеза им. След редовен прием на Калорекс по 2 капсули дневно 30 минути преди хранене в продължение на осем седмици теглото намалява с над 5 kg. За максимален ефект се препоръчва приемът му да се съчетае с физическа активност и балансиран хранителен режим.

Сподели: