отслабване без гладуване

Днес ще ви докажем, че е възможно да постигнете отслабване без гладуване! Продължавайте да четете, за да разберете как безпроблемно да се разделите с излишните килограми с няколко лесни промени в начина на живот.

Следвайте нашите съвети за отслабване без гладуване и се радвайте на красива фигура

Отделяйте повече време за сън

Резултатите от редица изследвания сочат, че ако човек спи само с час повече всяка вечер, това ще му помогне да отслабнете с 6-7 кг за една година. Така че постарайте се да отделяте достатъчно време за сън.

Яжте повече плодове и зеленчуци, за да постигнете отслабване без гладуване

Плодовете и зеленчуците помагат в борбата с излишните килограми. Позитивният им ефект върху теглото се дължи на факта, че са отличен източник на фибри. Тези вещества създават чувство за ситост и предотвратяват приема на излишни калории. Добре е да се вземе под внимание, че зеленчуците трябва да се консумират без мазнина и с малко лимонов сок, за да се усвоят пълноценно от организма.

banner

Консумирайте по-често супа

Специалистите по хранене и диететика съветват всички, които искат да отслабнат, да добавят към дневното хранително меню супа. Причината е, че супата подпомага засищането, притъпява силния апетит и поглъщането на излишни калории. Желателно е супата да е домашна, защото в готовата се съдържат вредни мазнини и прекомерно количество сол.

Кажете „не“ на преработеното месо

Саламът, кренвиршите и другите преработени меса нямат място в хранителния ви режим, след като сте решили да отслабвате. Те са пълни с вредни вещества и излагат здравето на риск. Изключвайки ги от менюто, ще си спестите най-малко 100 калории на ден.

Избягвайте подсладените газирани напитки

Според изследване приемът на 2-3 газирани напитки дневно доставя около 450 допълнителни калории. Това означава, че само за един месец ще се сдобиете с един излишен килограм. Ето защо е препоръчително да утолявате жаждата с вода. Добавете към живителната течност лимонов сок, мента или замразени ягоди, за да я овкусите.

Разчитайте на висококачествен природен продукт, за да постигнете така желаното отслабване без гладуване

Калорекс/Calorex® е природен продукт, комбинация от две взаимно допълващи се съставки с благоприятен ефект върху теглото. Всяка капсула съдържа екстракт от плодовете на тропическия плод Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките са съчетани така че да топят избирателно излишните мазнини и да щадят белтъчините. В допълнение ускоряват метаболизма, потискат апетита и регулират холестерола и кръвната захар. Приеман по 2 капсули на ден, 30 минути преди хранене, Калорекс помага за намаляване на телесното тегло по естествен и здравословен начин. Няма странични ефекти и нежелани реакции. Има отлична поносимост и е подходящ за дълговременна употреба.

Сподели: