идеално тегло

Какво е идеално тегло и как да се постигне то без риск за здравето? Това са въпросите, чийто отговор ще търсим в настоящата статия.

Идеално тегло – това е преди всичко здраве и комфорт

Всеки човек с наднормено тегло и затлъстяване (особено в областта на корема и талията) е изправен пред редица здравни рискове. Сред най-често срещаните са проблеми с черния дроб, развитие на атеросклероза, повишаване на кръвното налягане и опасност от инфаркт и инсулт. Заедно с физическите идват и емоционалните проблеми, породени от неприемане, отхвърляне на самия себе си. С оглед на всичко това спечелването на войната с килограмите носи ползи на много нива. Рискът за здравето намалява, самочувствието и увереността се увеличават.

Стратегии за постигане на идеално тегло

Днес наднорменото тегло и затлъстяването са световно значим проблем. Много възрастни и деца тежат повече от нормалното за ръста си. Всеки обаче независимо от възрастта може да предприеме мерки, с чиято помощ да пребори излишните килограми и да постигне идеално тегло. Първата стъпка обикновено е стартиране на диета за намаляване на калорийния прием. Втората – повишаване на физическата активност с цел ускоряване горенето на калории. Важно е да се има предвид, че за да имат ефект тези мерки трябва да се прилагат заедно.

banner

Ето какво още е необходимо за сдобиване с идеално тегло

За постигане на дълготраен ефект, понижаване на теглото и успешното му поддържане след това е необходим комплекс от допълнителни здравни мерки. Те включват:

Тези мерки са напълно постижими с приема на продуктите от фамилия Калорекс

  • Калорекс/Calorex®
  • Калорекс Апетин/Calorex® Apetin
  • Калорекс Кла/Calorex® CLA

Всеки един от продуктите с марка Калорекс предлага решение за редуциране на теглото според индивидуалните нужди на всеки човек. Калорекс топи упоритите мазнини, като ефектът е особено видим в областта на корема и талията. Калорекс Апетин регулира апетита, създава чувство на ситост и предпазва от излишен прием на калории. Калорекс Кла моделира фигурата мечта, като възпрепятства натрупването на мазнини в мастните клетки.

Продуктите от фамилия Калорекс съдържат природни и доказано безопасни активни съставки – екстракт от тропическия плод Гарциния камбоджа, биологично активна форма на хром, пиноленова киселина от ядки на Корейски бор и конюгирана линолова киселина (КЛА). Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Имат отлична поносимост и са подходящи за дълговременна употреба. Предпочитани средства са за постигане на идеално тегло. Налични са на сайта https://www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптечната мрежа в страната. Цената е достъпна, а ефектът – гарантиран!

Сподели: