топене на мазнини по бедрата

Трайното топене на мазнини по бедрата е истинско предизвикателство за хората, които искат да оформят хармонично тяло. С правилните съвети обаче всеки може да постигне резултатите, към които се стреми.

4 препоръки за успешно топене на мазнини

Ето нашите съвети за изгаряне на упоритите мазнини по бедрата:

Аеробни тренировки

banner

За да изгорите по-лесно мастните натрупвания по долните крайници, непременно намерете време за 20-минутно бягане или каране на велосипед. Тези активности водят до забележителни резултати, тъй като натоварват основно краката.

В случай че желаете да „активирате“ мазнините и да увеличите тяхното изгаряне увеличете продължителността на тренировката на 40 минути и намалете нейната интензивност. Първите 15-20 минути тялото ще изразходва погълнатите въглехидрати, а следващите 20 усилено ще топи мазнините по бедрата.

Калориен дефицит

Това е един от методите, който ще ви помогне да намалите обиколката на бедрата. Той доказано работи, защото когато приетите калории са по-малко от изразходваните тялото започва да топи мазнини и да губи тегло. Консултирайте се с вашия лекуващ лекар или диетолог, преди да започнете какъвто и да е режим на хранене. В зависимост от здравословното състояние и поставените цели той ще ви назначи най-подходящата диета.

Поддържане на базалния метаболизъм активен за по-ефективно топене на мазнини по бедрата

Скоростта на базалния метаболизъм е скоростта, с която се изгарят калории, докато тялото е в покой. Тя е от особено значение за загубата на излишни мазнини по бедрата и останалите части от тялото. Поддържайте я висока, като се храните често, но по малко. Спазването на това правило ще ви осигури не само по стройни крака, но и по слаба фигура.

Прием на повече фибри и протеини

Фибрите имат засищащ ефект, което е много важно, когато търсите подходящо решение за отслабване включително и в краката. Голямо количество от тези вещества се съдържат в плодовете, зеленчуците и пълнозърнестите продукти. Протеините пък помагат за увеличаване на мускулната маса, като увеличават изгарянето на мазнини.

Натурален продукт, който ускорява процеса по топене на мазнини по бедрата

За да постигнете още по-добри резултати в топенето на мазнини по бедрата, използвайте Калорекс/Calorex®. Този природен продукт от едноименната продуктова серия на компания „Борола“ елиминира излишните мазнини от крайниците и проблемни зони като корема и талията. Безотказното му действие се дължи на формулата, която представлява високо ефективна комбинация от екстракт на Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и активна форма на хром (хром пиколинат). Съставките взаимно се допълват и усилват своя ефект. Резултатът е намалено образуване на мазнини, по-нисък апетит и по-висок метаболизъм. В допълнение продуктът намалява триглицеридите и холестерола и регулира кръвната захар. Едно от най-големите му предимства е, че щади белтъчините. Има удобен прием – по 2 капсули дневно 30 минути преди хранене, и е икономически изгоден.

Сподели: