упражнения за отслабване

Упражнения за отслабване – те ще ви помогнат да свалите килограми здравословно, ефективно и дългосрочно. Според проучвания, най-ефективният начин за отслабване и намаляване на телесните мазнини е комбинацията от тренировки за издържливост и сила. Всъщност, не е е необходимо толкова много време, за да изградите добра физическа форма. А, всичко това – съчетано с балансирана диета, гарантира най-добри резултати. Така, че нека не се бавим и да започваме!

Едно от упражненията за отслабване е планкът

Това е статично упражнение, което изисква вашето телесно тегло и хъс. Класическият планк представлява нещо като лицева опора, с изключение на това, че горната част на тялото се поддържа на предмишниците. Лактите са на ширината на раменете, а предмишниците – успоредни една на друга. В тази позиция, цялото ви тяло се напряга, а само пръстите на краката и предмишниците ви докосват пода. Внимание – уверете се, че коремът и бедрата ви са в стегнато състояние, а не са отпуснати. И така, опитайте се да се задържите за около 30 секунди, като увеличавате времето.

Едно от любимите ни упражнения за отслабване е това на “четири крака”

Това упражнение укрепва гърба, мускулите на краката и дупето. Започнете с изпълнението му на “четири крака”, като нека коленете ви са на ширината на бедрата, а ръцете – на ширината на раменете. Изправете гърба. След това, изпънете левия крак назад, а дясната си ръка – направо, след което – съберете лакът и коляно под тялото си. Повторете упражнението около 15 пъти, след което смените страните.

banner

Следващото упражнение за отслабване е клекът

Той укрепва предимно мускулите на краката и задните части. Застанете с краката си малко по-широко от ширината на раменете, а нека пръстите на краката ви сочат напред. След това бавно се спуснете, сякаш се опитвате да седнете на стол – с ръце, изпънати напред. Бедрата трябва да са “успоредни” на пода, а коленете не трябва да минават пред пръстите на краката ви. Нека горната част на тялото ви се приведе леко напред, а след като достигнете най-ниската възможна точна, бавно се изправете отново, запазвайки напрежението. Започнете с 20 клека, а после – при желание, добавете и тежести.

В упражненията за отслабване ще включим малко йога

Започнете отново “на четири крака”, а след това започнете да се “избутвате” нагоре, така че само ръцете и краката ви да докосват пода (ще образувате своеобразен триъгълник с пода). А, сега – повдигнете единия крак, доколкото е възможно и го задръжте за кратко там, след това го свийте към носа. Повторете упражнението за отслабване за около 30 секунди, а след това сменете страните.

И като за финални упражнения за отслабване ще оставим коремните преси

Легнете по гръб и изпънете краката си направо. Поставете ръцете си на тила и нека лактите сочат наляво, и съответно, надясно. Сега, последователно – приберете левия си лакът към дясното коляно и обратно, десния лакът към лявото коляно. Правете това упражнение в рамките на минути, а след време – увеличете.

И по този начин, с малко натоварващи тялото упражнения и правилен хранителен режим, вие ще се сдобиете с мечтаното тяло.

Природен продукт за отслабване с доказано действие за засилване на метаболизма за още по-добри резултати

Освен да правите упражнения за отслабване, специалистите препоръчват прием на Калорекс / Calorex® като средство за засилване на метаболизма. Това е изцяло натурален продукт с високо качество и ефективно действие, благодарение на съдържащите се в него активна форма на хром – хром пиколинат и екстракт от Гарциния Камбоджа. Действието му насърчава по-бързото изгаряне на мазнини и предотвратява повторната им поява. Освен това, повлиява благоприятно нивата на кръвната захар и допринася за понижаване на холестерола. За най-добри резултати, използвайте поне в рамките на 3 месеца в комбинация от упражнения и балансиран хранителен прием.

Може да го откриете в аптечната мрежа в цялата страна, както и онлайн на сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: