Ускорете отслабването с Калорекс

Много хора се подлагат на мъчителни диети с надеждата да свалят излишните килограми. Желанието на повечето отслабващи е да видят колкото се може по-скоро мечтания от тях резултат. Ето защо много хора прибягват до всевъзможни съвети, черпани от интернет – “пийте зелен чай”, “яжте по-малко през деня”, “пийте по 8 чаши вода на ден”, “увийте корема си с найлон докато спортувате”…списъкът е нескончаем. И сами можете да се убедите в “ефикасността” на тези методи. Нека не се заблуждаваме. Както във всичко останало, за да се постигне целта, и при отслабването са нужни дисциплина, самоконтрол и постоянство. Само тогава усилията ни ще се увенчаят с успех. Съществуват няколко ефективни стъпки, с които сравнително бързо, но също и здравословно ще намалим теглото си.

Едва ли ще изнандаме някого, ако кажем, че на първо място трябва да подтикнем организма си да изгаря повече мазнини и да намали тяхното образуване. Щаденето на разграждането на белтъчини е втората стъпка към мечтаната фигура. Ускоряването на метаболизма и потискането на апетита са третата и четвъртата стъпка.
Ще добавим, че нито една диета, приложена самостоятелно няма да ви осигури тези ефекти.

Природният продукт с доказано действие – Калорекс обаче съчетава в себе си всичи тях. Калорекс съдържа комбинация от хидроксицитрат и биологично активна форма на хром – съставки, чието действие е проучено и изпитано с годините. Проучвания показват, че комбинцията от хидроксицитрат и биологично активна форма на хром има потенциращ ефект за намаляване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение само на диета. Комбинацията потенцира ефекта и на диета, в съчетание с физическа активност. За доказателство на тези думи ще ви кажем, че след прилагане на Калорекс в продължение на 8 седмици, теглото намалява с над 5 кг, а при прилагане само на диета – с 2 кг. Като допълнителен ефект Калорекс подпомага волята на отслабващия към предписаната диета, осигурява му повече жизненост и по-силно потискане на апетита.

banner
Сподели: