Лятото и Калорекс Ви подаряват мечтаната фигура!

Всички искаме да сме във форма през лятото – сезонът за плаж и море, когато телата ни са на показ. За щастие летните месеци са най-подходящото време за тази цел.

Лятото е идеалното време да отслабнем без да робуваме на строги диети и мъчителен глад. През топлите месеци разнообразието от плодове и зеленчуци е най-голямо.

Времето е идеално за разнообразна физическа активност на открито – джогинг в парка, тенис на корт или маса, колезедене, плуване, планински преходи и др. Въпреки това вредните ежедневни навици като похапването на солети, банички, кроасани и други тестени изкушения между хранененията, “любовта към сладкишите”, преяждането, несъзнателният прием на храна, породен от различни емоции, хапването “набързо”, вълчия апетит си остават истинско препятствие по пътя към мечтаната фигура.

banner

Вредните навици се променят трудно и ни провалят, дори когато имаме силно желание да отслабнем. Тогава на помощ на волята идва Вашият надежден съюзник в борбата с излишните килограми – природният продукт за отслабване Калорекс. Ефективността и безопасността на неговите съставки – хидроксицитрат и биологичноактивна форма на хром е доказана с годините. С Калорекс се постига намаляване на телесното тегло по естествен и здравословен начин, без гладуване и без странични ефекти посредством намаляване образуването на мазнини, потискане на апетита и увеличаване на основната обмяна. Калорекс се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно половин час преди хранене. Продължително време.

Природният продукт за отслабване Калорекс ни доближава с още една крачка към мечтаната фигура, потенцирайки ефекта от двигателната активност и здравословния хранителен режим през лятото.

Сподели: