хранене за отслабване

Може и да не ви се вярва, но наистина има хранене за отслабване. Вижте какво да похапвате, за да свалите излишните килограми, които ви тормозят от доста време насам.

Ето какво е нужно да включва ежедневното хранене за отслабване

Варени яйца

Рохки или твърди варените яйца са чудесни за отслабване. Освен че са с ниско съдържание на калории, те са богати на протеини и здравословни мазнини. Проучване сред жени с наднормено тегло показва, че консумирането на яйца повишава усещането им за ситост и ги кара да ядат по-малко през следващите 36 часа. Хапвайте ги без страх за теглото и здравето. Яйцата не водят до покачване на холестерола и не са вредни за черния дроб, както доскоро се твърдеше.

Варени картофи – задължителен компонент във вашето хранене за отслабване

Сварените картофи са перфектната храна за отслабване и подобряване на здравето. Имат висок индекс на ситост и притъпяват чувството за глад задълго. Изобилстват от калий – минерал, който играе ключова роля за регулиране на кръвното налягане, увеличаване на мускулната активност и правилното функциониране на нервната система.

banner

Зеленолистни зеленчуци

Спанакът, киселецът, копривата, марулята и останалите зеленолистни зеленчуци са незаменими в свалянето на излишни килограми. Благотворният им ефект върху теглото се дължи на факта, че доставят на организма много фибри. В допълнение са ценен източник на витамини, минерали и антиоксиданти. Изключително засищащи са и са бедни на калории.

Кръстоцветни зеленчуци

Спокойно можете да разчитате и на кръстоцветните зеленчуци, за да отслабнете. Старайте се в менюто ви да присъстват повече броколи, карфиол или брюкселско зеле. Те са богати на фибри и ви държат сити за по-дълго. Освен това са добър източник на растителен протеин – градивният елемент на мускулите.

Орехи

Въпреки че са с високо съдържание на мазнини, орехите далеч не са толкова калорични, колкото повечето хора си мислят. Една шепа (28 г) от тези ядки съдържа приблизително 170 калории. Яжте ги редовно, защото са пълни с протеини и фибри и засищат задълго. Това обаче не е всичко! Според някои изследвания ореховите ядки подобряват метаболитното здраве и така насърчават загубата на тегло.

Подкрепете ефекта от вашето хранене за отслабване със спорт и доказан природен продукт

За да постигнете отлични резултати в отслабването, включете повече спорт в ежедневието и си осигурете прием на Калорекс/Calorex®. Този природен продукт усилва ефекта от храненето и тренировките. Потиска апетита и дарява със жизненост и енергия. Намалява нивото на триглицеридите и холестерола, и регулира кръвната захар.

Положителното действие на Калорекс върху теглото и здравето се дължи на рационалната комбинация от екстракт от Гарциния камбоджа и биологично активна форма на хром. Съставът на продукта е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции от приема на Калорекс. Убедете се сами в неговите ползи. Поръчайте го още сега от електронен магазин МоМо на адрес www.momo.bg.

Сподели: