затлъстяването

В основата на развитието на затлъстяването е хроничният дисбаланс между енергиен прием и разход. В хода на развитие на затлъстяването, след позитивен енергиен баланс се установява равновесие на по-високо ниво – с повишено съдържание на мастна маса. Причината за това се крие в човешкото поведение – когато се повиши приемът на енергия и се намали двигателната активност.

Балансът между прием и изразходване на енергия е съществен фактор за поддържане на телесната маса в границите на нормата. Енергоразходът се определя от основната обмяна (метаболизма), както и от физическата активност.

Изгарянето на излишните мазнини е един от начините за връщане към здравословно телесно тегло. Един от ефективните методи за изгарянето им е като се увеличи основната обмяна. Доказано е, че дори при непроменен хранителен режим има значително намаляване на теглото, поради повишената основна обмяна.

banner

Какъв е начинът за безопасно изгаряне на мазнините и намаляване на телесното тегло?

Той се нарича Калорекс. Калорекс е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки. Всяка капсула Калорекс съдържа 500 mg екстракт от Garcinia Cambogia (hydroxycitrate) и 100 mcg хром пиколинат.

Защо учените комбинират точно тези съставки?

Проучвания на специалисти доказват, че екстрактът от гарциния камбоджия намалява количеството мазнини без да предизвиква загуба на мускулна маса и че 800 мг от него води до намаляване на теглото с 2 кг седмично. Хидроксицитратът притежава 3 аспекта на действие. Той повлиява благоприятно както основната обмяна, така и липидния метаболизъм и апетита. Хидроксицитратът повлиява липидния метаболизъм като потиска синтез на мазнини и увеличавайки изгарянето на мазнини в черния дроб и мастната тъкан. Хидроксицитратът доказано повлиява на апетита като увеличава синтеза на гликоген в черния дроб, а неговото ниво действа като индикатор. Хидроксицитратът повишава метаболизма и изгаря избирателно мазнините като по този начин значително намалява теглото.

От казаното до тук следва да се обобщи, че хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето им и потискане на синтезата им. Той има щадящо белтъчините действие, тъй като избирателно изгаря мазнините. По този начин хидроксицитратът помага за регулирането на телесното тегло.
Билогичноактивната форма на хром играе важна роля в метаболизма на въглехидратите и мазнините и потенцира ефекта на хидроксицитрата. Проведено изследване при доброволци показва, че билогичноактивната форма на хром значително намалява количеството мазнини и увеличава мускулната маса, без допълнително физическо натоварване.

Приемани самостоятелно, хидроксицитратът и биологичноактивната форма на хром са ефективни за понижаване на телесното тегло. Доказано е, че комбинацията им в природния продукт Калорекс има потенциращ ефект за намаляване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение само с диета.

С Калорекс се постига намаляване на телесното тегло по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия посредством:

  • избирателно увеличаване изгарянето на мазнини
  • щадящо белтъчините действие
  • намаляване образуването на мазнини
  • потискане на апетита
  • увеличаване на основната обмяна

Калорекс се приема по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Продължително време.

Сподели: