ефективно отслабване

Много хора погрешно смятат, че ефективно отслабване се постига само чрез спазване на диета. Според специалисти обаче, по този начин можем да изгубим голямо количество мускулна маса, да понижим имунитета си и да забавим обмяната на веществата в организма. Ето защо, спазването само на диета е частично изпълнение на тази не лека задача. Продължете с четенето, за да научите кои са начините за успешно сваляне на излишното тегло и поддържане на постигнатия резултат.

Кои са начините за постигане на ефективно отслабване?

Балансиран режим на хранене

За да е успешно и здравословно отслабването специалистите съветват да наблегнем на ежедневната консумация на голямо количество зеленчуци и плодове. В дневното меню е необходимо да присъстват млечни продукти с ниска масленост, крехко пилешко месо, яйчен белтък, пълнозърнести храни, морски дарове и риба. Важно е да се пие много вода. Тя подпомага ускоряването на обмяната на веществата. Това означава, че тялото ни ще изразходва повече калории и съответно ще гори повече излишни телесни мазнини. Условието обаче е да не включваме газирани, сладки или енергийни напитки към задължителната дневна порция течности. В случай, че пием по едно или няколко кафета дневно, трябва да добавим още една допълнителна чаша вода към всяко едно от тях.

Физическа активност

Ако искаме да се разделим по безопасен начин с излишните килограми физическите упражнения са едно от необходимите условия, към които трябва да се придържаме. Добре е да се спортува поне по 1 час на ден. Най-ефективната физическа активност за изгаряне на мазнини и изграждане на мускулатура е комбинация от тренировки с тежести и аеробни упражнения.

banner

Подкрепа от природата за ефективно отслабване

Съществуват множество продукти, които примамливо обещават постигане на ефективно отслабване. Добре е обаче да се доверяваме само на тези, които притежават доказано в практиката действие. Такъв продукт е Калорекс/Calorex®. Установено е, че комбинацията от съставките му – екстракт от билката Гарциния Камбоджа и биологичноактивна форма на хром, съдейства за здравословно и безопасно отслабване. Приемът на Калорекс понижава количеството на телесните мазнини чрез увеличаване на изгарянето и намаляване на синтезата им. Допълнителният ефект на Калорекс по отношение на здравословното отслабване е потискането на силния апетит и ускоряване обмяната на веществата. Приемът на природния продукт спомага и за по-стриктно придържане на отслабващия към хранителния и двигателния режим за редуциране на излишното тегло. С Калорекс се постига успешно отслабване без загуба на мускулна маса.

Продуктът се дозира по 2 капсули на ден, 30 минути преди хранене. Няма противопоказания поради изцяло натуралния произход на активните съставки.

Сподели: