отслабване танци

Дами, можете да спечелите борбата за отслабване и то не с мъчителни упражнения във фитнеса, а с танци! Вижте как сластните движения на фона на завладяваща музика от цял свят могат да се превърнат във вашето най-силно оръжие за редуциране на теглото.

Танци, които помагат за отслабване

Бели денс – един от най-добрите танци за отслабване

Традиционният ориенталски танц от години владее сърцата на любителите на мистичната ориенталската култура. Истинско пиршество за очите е да се наблюдава как професионално подготвените танцьори владеят до съвършенство изваяните си тела. Вие също ще отслабнете и ще изваете фигура мечта с труд, постоянство и танци под звуците на древната ориенталска музика. Единственото, което ви е нужно, са желязна воля и желание да се забавлявате. А те едва ли ще липсват, след като разберете, че с помощта на бели денса ще оформите сексапилни бедра като на топ модел, ще стегнете корема, ще намалите обиколката на талията и ще увеличите мускулния тонус.

Танго

Танго е музикален жанр и танц, който възниква в Аржентина и Уругвай през втората половина на XIX век. Чувствените движения на партньорите заслужено му печелят прозвището „танц на страстта“ и безброй почитатели по цял свят. Колкото и невероятно да звучи, този сложен социален танц с практически неограничени възможности за импровизация, е идеално средство за отслабване. Характерните му енергични движения, едновременно съблазнителни и опияняващо страстни, тонизират и разтягат мускулите. Овладяването и прилагането им на практика ще спомогне не само да отслабнете и впоследствие да изваете красиво и хармонично тяло, но и да развиете чувствеността и женската енергия.

banner

Латиноамерикански танци

Ако във вените ви тече гореща кръв и искате да се забавлявате максимално, докато отслабвате, развихрете се в ритъма на латино танците. Богатото разнообразие от танцови стилове ще задоволи и най-придирчивия вкус. Независимо дали ще се спрете на самба, ча-ча-ча, румба, пасо добле или джайф редуцирането на теглото е гарантирано. Интензивните движения ще увеличат мускулния тонус и ще допринесат за стопяването на мазнините в областта на корема, талията и бедрата.

Природни средства за отслабване, които усилват ефекта от танците

Уроците по бели денс, танго и латино танци наистина са едно добро начало за всяка дама, поела по пътя към редуциране на теглото и трайно отслабване. За да са наистина ефективни обаче, тренировките трябва да се съчетаят с балансиран хранителен режим и качествени природни средства за отслабване. Продуктите от фамилия Калорекс са средство на първи избор при борба с излишните килограми. Те превъзхождат своите конкуренти на пазара по качеството на съставките, технологията на производство и фармацевтичната си форма. Напълно безвредни са и нямат странични ефекти и нежелани реакции. Освен това предлагат дългосрочно решение на всеки проблем, с който се сблъскват хората с проблеми с теглото. Калорекс/Calorex® е лидер в горенето на мазнините в областта на корема и талията, a Калорекс Кла/Calorex® Kla е ненадминат в моделирането на тялото мечта.

Сподели: