топене на мазнини

В научните среди все още се водят спорове доколко кафето помага за отслабването и по-бързото топене на мазнини. Факт е обаче, че прибавянето на някои допълнителни “овкусители” към кафето може да му осигурят именно такива свойства, особено в комбинация с някои природни продукти. Множество клинични проучвания показват, че заедно тези изцяло природни средства може да гарантират пълноценно топене на мазнините в областта на корема и талията, трайно и здравословно отслабване.

2 добавки към кафето и храната, ускоряващи топенето на мазнини

Всеки, който обича ободрителното действие на кафето и удоволствието от консумирането на здравословни храни, може да ускори борбата с излишните мазнини и килограми с 2 лесни стъпки.

Към кафето си добавете… Отдавна е известно позитивното влияние на канелата върху теглото ни. Имайки предвид колко по-ароматно и пивко прави тя сутрешното ни кафе, добавянето на лъжичка канела към него помага и за много по-успешното топене на мазнините.

Благоприятният ефект на канелата в това отношение се дължи на понижаващото й кръвната захар действие. Тя подпомага изгарянето на въглехидратите и превръщането им в енергия. По този начин намалява ресурса на тялото, необходим за формиране на мастни запаси и „кара“ организма да си набавя допълнителна енергия, горейки вече отложените такива, т.е. канелата стимулира топенето на мазнините в тялото. Особено изявен е този ефект при хората, които поддържат висока физическа активност и стимулират тялото си допълнително да топи излишните мазнини. Важно е да се отбележи, че подобен ефект, без рискове от нежелани странични последици има само истинската, т.нар. цейлонска канела, при това само когато се приема в разумни дози.

Към хранителния си режим добавете… Природният продукт Калорекс / Calorex® съдържа 2 съставки, които взаимно допълват действието си за бързо и трайно топене на мазнини в областта на корема и талията. Тези съставки са:

Приеман като добавка към здравословния хранителен режим, Калорекс подпомага борбата с излишните мазнини и килограми и ускорява постигането на желаното тегло. Позитивният ефект на Калорекс е доказан в практиката на много диетолози у нас, които препоръчват продукта като първа безопасна стъпка в борбата за постигане на идеално тегло.

Сподели: