мазнини по корема причини

Настоящата статия е посветена на една от най-невероятните причини за мазнини по корема – смущения в чернодробната функция. Продължавайте да четете, за да разберете по какъв начин това пречи да се топят мастните отлагания в коремната област.

Смущения във функциите на черния дроб – една от неподозираните причини за мазнини по корема

Черният дроб е от ключово значение за цялостното здравословно състояние и за поддържането на здравословно тегло. Това се дължи на многобройните и разнообразни функции, които изпълнява. Основен отговорник е за борбата с токсините. Подпомага храносмилането чрез производството на жлъчна течност. Тази субстанция съдържа соли и съединения. Те съдействат за разграждане на мазнините и абсорбиране на водноразтворими и мастноразтворими витамини и минерали.

Черният дроб участва в регулиране нивата на глюкозата, кръвното налягане, инсулина, естрогена и тестостерона, синтеза и контрола на холестерол.

banner

Когато черният дроб се претовари, токсините се натрупват в организма. Задейства се възпаление, което има пряка връзка с натрупване на мастна тъкан в областта на корема. С оглед на това, независимо колко ограничаваща диета се спазва, е почти невъзможно да се намалят мастните отлагания в коремната област.

Ето как да се противодейства на смущението в чернодробните функции – една от най-невероятните причини за мазнини по корема, и да се постигне мечтаната фигура

В случай на нарушение на чернодробната функция се препоръчва своевременно да се предприемат мерки за детоксикация. Тук на помощ идват изпитани хепатопротектори като Хептен/Hepten®, който с оптималното количество висококачествен екстракт от семена на Бял трън (силимарин) осигурява пълен комфорт на черния дроб.

След пречистване на черния дроб е нужно усилията да се насочат в посока топене на излишните коремни мазнини

Верен партньор в изпълнението на тази мисия е Калорекс/Calorex®. Този 100% натурален продукт от фамилия Калорекс е предназначен специално за справяне с упоритите мастни отлагания по корема и талията. Тайната на неговото действие се крие в комбинацията от екстракт от тропически плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Активните състави са съчетани така че да намаляват количеството на мазнините в тялото, като увеличават изгарянето им и потискат тяхното образуване. Ефектът е особено видим в областта на корема и талията. За постигане на оптимални резултати е желателно приемът на Калорекс да се съчетае със здравословен хранителен режим и повишена двигателна активност. Продуктът е напълно безопасен и не излага здравето на риск. Има отлична поносимост и е подходящ за дълготрайна употреба. Дозира се по 2-3 капсули, 30 минути преди хранене. Наличен е в сайта www.momo.bg, магазини „Здраве и природа“ и в аптеките в станата.

Сподели: