лесно отслабване

Лесно отслабване? Да, възможно е! Повечето от нас, вероятно са се чудили как да отслабнат бързо и лесно, особено, когато идва лятото. В статията ще намерите най-подходящите съвети, които могат без много усилия да бъдат интегрирани в ежедневието и да ви помогнат да свалите нежеланите килограми ефективно.

Съвет за лесно отслабване № 1 – пийте много вода

Водата е изключително важна за нашето тяло и неговите функции, а за да отслабнете, то трябва да приемате поне 2 до 3 литра дневно. Достатъчното количество течности засилват метаболизма и помагат за по-бързото отслабване. Водата, също помага и срещу чувството на глад. Опитайте да изпиете 2 чаши вода преди хранене и ще откриете, че ще се заситите в пъти по-бързо. Ако не сте свикнали да пиете толкова много вода, то може да подобрите нейния вкус с мента, джинджифил, краставици или каквото ви хрумне.

Съвет за лесно отслабване № 2 – избягвайте приема на алкохол

Повечето алкохолни напитки не само имат високо калорийно съдържание, но и възпрепятстват изгарянето на мазнини, тъй като тялото е заето с това да разгражда алкохола. Гарантираме, че дори просто ако намалите неговата консумация, ще отслабнете по-бързо.

Съвет за лесно отслабване № 3 – ходете пеш

Ако искате да отслабнете бързо, вие имате нужда и от движение. Ако не обичате да спортувате, то разходките също вършат работа. Дори те изгарят много калории и стимулират метаболизма ви, особено след хранене. Освен това, те намаляват и стреса, а запомнете, че лесното отслабване се получава, когато сте уравновесени.

Съвет за лесно отслабване № 4 – яжте повече зеленчуци и протеини, вместо въглехидрати

Повечето от зеленчуците имат много малко калории в съотношение с размера си, следователно ви засищат по-бързо. Това ще ви помогне да отслабнете както по-бързо, така и по-здравословно.

Протеинът ви засища по-дълго и е полезен за метаболизма, защото на тялото му е необходимо повече енергия, за да го обработи. Освен това, тялото произвежда по-малко инсулин след консумация на протеини.

Съвет за лесно отслабване № 5 – хапвайте повече плодове, вместо сладки

Понякога, на желанието да хапнем нещо сладко – едва се устоява. Въпреки това, знайте, че това бързо отшумява, а ако не се получава – то просто заложете на ябълка или друг любим плод.

Съвет за лесно отслабване № 6 – наспете се добре

Когато спим, ние се регенерираме и се зареждаме за следващия ден. А, с всичко това – ставаме по-концентрирани и балансирани. Желанието за активност през деня се увеличава и всичко става по-лесно, също и борбата с глада. Може би не знаете, но когато спите неспокойно, тялото ви произвежда и стимулиращия апетита хормон – грелин, който пък насърчава затлъстяването.

Съвет за лесно отслабване № 7 – използвайте по-малки чинии

Размерът на чинията, също влияе на чувството ни за ситост. Проучвания сочат, че по-малките чинии, подсъзнателно у нас събуждат очакването, че храната в тях ще ни засити по-бързо.

Съвет за лесно отслабване № 8 – намалете стреса и се отпуснете

Бързото отслабване, преди всичко означава стрес за мозъка. Освен любимия шоколад, бързите храни, вие ще трябва да избягвате и стреса, в противен случай – апетитът винаги ще е налице. Съзнателно дайте време на себе си, за да изчистите главата си – било то с любимото хоби навън или пък с книга в ръка на дивана. Каквото ви помага, направете го и се отпуснете.

Лесно отслабване през всеки сезон с един продукт

Лесното отслабване не е мираж, а може да бъде постигнато с малко воля и един продукт – Калорекс / Calorex®. Той се бори срещу мазнините в коремната област и талията успешно, благодарение на изцяло природни съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и биологично активната форма на хром (хром пиколинат). Той потиска апетита, насърчава обмяната на вещества и изгарянето на излишните мазнини, като същевременно регулира кръвната захар и високия холестерол. Действието на продукта може да подсилите с физически упражнения и здравословно хранене. Правилната дозировка е 2 капсули дневно, около 30 минути преди хранене. С висок профил на безопасност и без странични ефекти. Лесно отслабване – да, вече е възможно!

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и онлайн, в сайта на електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: