отслабване през пролетта

Стратегията за отслабване през пролетта се оказва приятна за повечето хора. Това е така, защото всичко в природата се събужда, дните стават по-дълги, а това някак си кара и хората да търсят промяна. Затова, ако и вие сте от тази група и искате да се отървете от натрупаните през зимата излишни килограми, то тази статия е точно за вас. В нея ще откриете лесни, но ефективни стъпки за здравословно отслабване през пролетта.

Прегърнете новото начало – диета със сезонни храни за отслабване през пролетта

За повечето хора отслабването не е никак лесна задача, тъй като за постигане на трайни резултати е необходимо постоянство и силна воля. Понякога е много трудно да се откажете от любимите си храни, сладки или тестени изделия. Но според диетолозите топлите месеци са най-доброто време за това. Един от най-добрите начини да започнете пътуването си за отслабване през пролетта е като обновите диетата си с пресни, сезонни храни. За щастие сега е момента, в който може да напълните чинията си с изобилие от пресни плодове и зеленчуци. Най-добрите за този период са спанак, моркови, аспержи, а от плодовете, вкусните ягоди. Освен, че са нискокалорични, те са богати на хранителни вещества и антиоксиданти. Включването им в менюто, ще ви помогне да подхраните тялото си отвътре, като същевременно ви държи сити.

Природен фитнес в помощ за отслабване през пролетта

Сбогувайте се с ограниченията на рутинните упражнения на закрито и се отдайте на тренировки навън. Така ще усетите и заряда на самата природа. Пролетта предлага идеалното време за дейности на открито. Дните не са толкова горещи, което предразполага за тренировки по всяко време на деня. Затова се насладете на прекрасните гледки с активности като туризъм, колоездене, джогинг и йога. Тренировките на открито не само осигуряват освежаваща промяна на обстановката, но също така повишават настроението, нивата на енергия и приема на витамин D. Затова възползвайте се максимално от сезона, като изследвате местни пътеки, паркове и зелени площи, докато изгаряте калории и извайвате тялото си във фитнеса на природата.

Без вредни хранителни навици за по-лесно отслабване през пролетта

В суматохата на ежедневието и трудните зимни месеци човек много лесно може да изпадне в практикуването на вредни хранителни навици. Затова пролетта е времето, в което може да промените това. Обърнете внимание на тялото си като разпознавате сигналите за глад и ситост. Вече може да практикувате внимателно хранене като вместо да стоите пред екраните на дигиталните устройства излезете навън, наслаждавайки се на храната. Освен това може да се освободите от така нареченото емоционално хранене, като метод за справяне със стреса. Сега вече имате възможност вместо да посегнете към отваряне на хладилника, когато се чувствате напрегнати да излезете на разходка сред природата сами или с приятели, да дишате чист въздух и да усетите наистина живота навън. Така ще успеете да развиете здравословна връзка с храната и със самите вас за устойчиви резултати при загуба на тегло.

Природен продукт за отслабване през пролетта – започнете промяната

За още по-ефективно отслабване през пролетта специалистите у нас препоръчват прием на природен продукт с доказано качество. Калорекс / Calorex® – убиецът на упорити мазнини в проблемните области като корема и талията. Това е изцяло натурално средство в състава на което влизат две много добре съчетани и усилващи действието си съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). Неговото действие допълва резултатите от здравословното хранене и физическите упражнения. Чрез своя специфичен механизъм, потиска силния апетит, повишава обмяната на веществата и изгарянето на излишните мазнини, като същевременно щади белтъчините и регулира кръвната захар и високия холестерол. С продукта се постига намаляване на телесното тегло по естествен здравословен начин, без гладуване и без странични ефекти, което се потвърждава от хилядите доволни пациенти. Дозира се по 2 капсули на ден, 30 минути преди хранене. Има висок профил на безопасност, което го прави напълно подходящ за продължителна употреба без притеснения.
Потърсете в аптеките или поръчайте лесно и удобно от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Сподели: