мотивация за отслабване

Много хора се оплакват от внезапна загуба на мотивация за отслабване. На какво се дължи често срещаното явление и как да намерят нови сили за продължаване на битката с килограмите? Отговорите ще получите по-долу в публикацията.

Строга диета

Твърде малки порции, еднообразно хранене, орязване на цели хранителни групи и пълна забрана на любимите храни – строгите диети имат много лица. Спазването им обаче, обратно на популярните вярвания, няма бързо да ви вкара в желаната форма. Напротив, много лесно ще ви откаже да преследвате целта си. Причината за това се крие в самата диета. Вместо да бъде съставена, за да се следва определено време до постигане на здравословни резултати, рестриктивната диета „обещава” промяна само в рамките на дни. Този ефект води след себе си още едно негативно явление, а именно бързо качване на килограми след приключване на диетата. А след това отслабващият търси нова чудодейна диета, за да свали старото ново тегло. За да пречупите порочния кръг, избягвайте строгите диети. Доверете се на професионалист, който да подготви за вас най-добрия хранителен режим за отслабване. Така ще преследвате целта си без да губите мотивация по пътя.

Проблеми с тренировките

Ако изпитвате затруднения с тренировките е много вероятно скоро да изгубите мотивация и да ги прекратите. А проблемите с тренировъчния режим могат да бъдат от различно естество. Често се случва тренировките да не са подходящи за конкретния човек. Да не се изпълняват правилно, да не могат да се прилагат в домашни условия и още куп други несъответствия с личните предпочитания. При възникването им трениращият, особено ако е начинаещ, започва да пропуска тренировки. Той пренебрегва добрата форма за изпълнение на упражненията или въобще спира да тренира. В случай на проблем с тренировките, е важно да се свържете с инструктора, подготвил режима, и да му обясните притесненията си. Ако сами сте изготвили тренировъчната програма, най-добре би било да се доверите на специалист, който да внесе необходимите промени.

banner

Липса на резултати – най-голямата причина за загуба на мотивация за отслабване

Много са факторите, отговорни за липсата на резултати при отслабване. Проблемът е по-скоро комплексен и изисква детайлно разглеждане на физическия и хранителния режим, както и други аспекти от начина на живот и навиците на индивида. За щастие, и това препятствие е преодолимо с правилния подход. За да подкрепите мисията си по отслабване и да започнете да виждате реални резултати, заложете на Калорекс/Calorex®. Продуктът стимулира здравословното отслабване по няколко начина:

  • потенцира ефекта на диетата и тренировъчната програма за отслабване
  • увеличава изгарянето и намалява образуването на мазнини
  • потиска силния апетит
  • ускорява обмяната на веществата
  • има щадящо мускулната маса действие

Всички свои благоприятни ефекти, продуктът дължи на рационална комбинация от екстракт от билката Гарциния Камбоджа и хром пиколинат. Активните съставки с природен произход осигуряват мощно действие, без да вредят на здравето.

Сподели: